avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale decizia aga
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

decizia aga

Buna ziua, cum se intocmeste decizia asociatilor in vederea suspendarii activitatii unei firme cu 2 asociati(un roman si un strain).Asociatul raman are procura de la cel strain sa faca toate demersurile care trebuie facute pt. firma mai putin instrainarea de bunuri.Ar putea intra si suspendarea actv. ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: aleius , utilizator 15:11, 31 Martie 2010
Cine este administrator in actul constitutiv?
In Hotararea AGA se inscriu cei doi asociati, cel strain prin reprezentant legal cu procura. La Registrul comertului mergeti si cu procura.
administrator este asociatul roman.Multumesc pt.raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl - preluare drepturi administrator QED QED Buna ziua, Sunt asociata la o firma impreuna cu o persoana care este plecata definitiv din tara. Aceasta persoana este trecuta si ca administrator in actul ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua!Avem o societate comerciala in Romania al carei asociat unuic este o firma straina cipriota si dorim sa schimbam administratorul.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil curry curry buna seara ... vin cu o intrebare care cel mai probabil a mai fost discutata. sunt asociat si administrator in 2 firme, cu carte de munca la una dintre ele ... (vezi toată discuția)