Google Docs este una dintre cele mai performante suite de aplicații office, dar cei mai mulți utilizatori nu știu că poate funcționa și fără internet, chiar dacă este în browser.
Newsletter avocatnet.ro: „Viitorul digital" și „10 de azi" Primești gratuit suplimentul de weekend despre impactul tehnologiei și cum să folosești AI, plus sinteza „10 de Azi" (L-V) cu cele mai importante știri și noutăți legislative. Rămâi informat, zi de zi și weekend de weekend!
Google oferă o suită foarte stufoasă de servicii online, iar cele mai multe dintre ele sunt foarte populare. Pentru că vorbim însă de gigantul online, percepția generală este ai nevoie de o conexiune activă la internet pentru a le folosi. În realitate, deja de câțiva ani, nu este chiar așa. Gmail funcționează offline de câțiva ani, iar mecanismul l-am detaliat aici. Suite Google Docs merge de asemenea fără internet, dar trebuie să parcurgi câteva etape pe care le voi detalia mai jos.
Pentru mai multe informații pe acest subiect te invităm să citești articolul complet disponibil pe www.playtech.ro.
--
Acest material este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale, conform termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor avocatnet.ro. Conform legislației în vigoare, este strict interzisă copierea, reproducerea, redistribuirea, republicarea sau orice altă formă de reutilizare a acestui conținut, integral sau parțial, fără consimțământul scris al avocatnet.ro. Nerespectarea acestor prevederi poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau penală.
Contextul digital actual creează provocări pentru specialiștii din toate departamentele companiei. Reglementările precum AI Act, DSA, GDPR, ePrivacy Regulation, Data Act generează întrebări dificile: Cum implementăm tehnologii AI respectând legislația? Ce riscuri de bias există? Cum asigurăm conformitatea proiectelor de digitalizare? Fiecare departament se confruntă cu provocări specifice, de la recrutare automatizată în HR până la fluxuri juridice digitalizate.
Cursul de management in era AI, susținut de Alin Popescu, fondator avocatnet.ro
și specialist cu peste 25 de ani de experiență în consultanță și antreprenoriat tehnologic, îți pune la dispoziție, lună de lună, un set de repere clare despre cum să navighezi între reglementări și să integrezi noile tehnologii în activitatea ta. Pornind de la studii de caz bazate pe tehnologii AI utilizate astăzi în companii, vei înțelege cum funcționează aceste soluții, care sunt implicațiile juridice ale utilizării lor și ce riscuri trebuie luate în considerare.
Comentarii articol (0)