avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate KARINAPET

Activitate KARINAPET

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
acum am sosit si eu.... mda...acelasi rezultat... e chiar sfidator. De exemplu la pozitia 19, ca e prima comparata... initial are note de 5 4 3 7 si dupa lista de azi"validata" are 6 6 9 7 asta e... ne vedem la anul... si cei care ati trecut cu bine de contestatii, ideal ar fi sa faceti un alt topic, nu sa va aratati muschii de invingatori, macar ptr. faptul ca la nervi si suparare se pot spune multe... si e pacat.... vin sarbatorile, e frustrant sa insistati aici cei care ati luat...postati in alt topic:P asta e al nostru celor care n-am avut:sansa, noroc,pile....etc SARBATORI FERICITE SI MULTA SANATATE CA NE TREBUIE PENTRU LA ANUL IN 2009:tooth::love::training:
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
:O arata ca un scenariu versus turnurile gemene din usa:O... hello mr./ms. law&justice... ceva mai multe informatii...C.I.A....F.B.I......B-)B-)B-)
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Daca o sa verificati lista cu persoanele care au picat la oral, cu lista- rezultate o sa aveti surpriza sa vedeti ca e o persoana care mai are nevoie de1,5 puncte ptr a lua acest examen... probabil a avut amnezie la oral... ce sa-i faci asta este ''care este''... sa fim noi sanatosi si cu mai multa putere,ca pe mine ma lasat de tot, asteptarea asta mi-a paralizat toata existenta, nici de bebe nu mai am grija... uf, vreau sa se termine si gata. Daca nu e anul acesta,nu e un capat de lume, o sa incerc la anul si gata imi ajunge, am o varsta, un copil, viata de familie care solicita si au rostul si importanta lor majora. Probabil ca nu era inca timpul sa ingros randurile avocatilor- fomisti daca nu iau acum:P. Spun fomisti pentru ca urmeaza un mare greu si dupa admitere, eu avand cunostinte care au renuntat la profesie pentru a se angaja la firme pe o remuneratie onorabila(sansa). Multi visam bani pe gard intrand in profesie, insa realitatea este alta... o sa vedem, sper astazi, si imi doresc si eu sa folosesc iconul=D> de bucurie
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
:sorry: si eu am nevoie de 1 punct la civil si 3 la penal... cine stie....acum sunt doar la mana corectorilor sau a celui de sus, cat a depins de mine....am facut,fir-ar sa fie, prea mult stres........, dar si ce mare bucurie-cadou,daca le iau(punctele).Mai am putin de asteptat...uff:"> mult succes tuturor
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
buna seara, as dori si eu daca aveti sintezele actualizate pe adresa karinapet@yahoo.com, va multumesc
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
buna seara, si eu imi doresc acele sinteze....se pare ca fac furori...o sa-mi incerc si eu norocul, caci poate fi si o chestie de noroc sa mai pici pe subiecte, mai ales ca timpul este fff.scurt.
adresa este
karinapet@yahoo.com
multumesc
Răspuns la discuția subiecte 2006
msy Alex...frumoase subiecte....;)
Răspuns la discuția subiecte 2006
care au fost subiectele date la baroul Bucuresti in acest an?
msy
Răspuns la discuția obtinere autorizatii
Neaparat trebuiesc acele autorizari si altele...
Răspuns la discuția FACTURA PROFORMA
Rog a se citi..."un client extern" ..msy:)