avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate coco250803

Activitate coco250803

Am o asigurare facultativa la apartament care expira in decembrie 2010.Care este termenul limita pana la care pot face asigurarea obligatorie?
Discuție Detector gaz
As dori sa stiu daca este obligatoriu sa am montat detector de gaz!Mentionez ca am ca surse de incalzire sobe convector,si am montate geamuri termopan!Va multumesc1
Mi-am scimbat buletinul,deoarece mi-am schimbat resedinta.Este obligatoriu sa-mi schimb si permisul auto?
As dori sa stiu care este legea ce reglementeaza plata personalului didactic pe timpul vacantei.Mai exact cum se calculeaza salariul pe lunile de vara.Va multumesc.


oare nu stie nimeni?
imi puteti spune care sunt sumele acordate lunar pentru plata gazului pentru incalzirea locuintei?mai exact transele de venituri si sumele acordate pentru fiecare transa de venit.va multumesc.
Răspuns la discuția plata salar numerar
am semnat,dar nu pe o perioada determinata de timp!vreau sa renunt din cauza comisioanelor bancii!stiu ca este o lege sau o h.g. in acest sens dar nu stiu numarul acesteia pentru a o putea preciza in cerere.
Vreau sa fac o cerere institutiei unde lucrez pentru a-mi primi salariul in numerar,si as dori sa stiu ce legi sa invoc in aceasta.Va multumesc!