avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate carmenn968

Activitate carmenn968

Răspuns la discuția Dupa 11ani...
Buna ziua!revin cu o intrebare:cel care a solicitat deschiderea procedurii succesorale nu s-a prezentat-nu poate fi atentionat/amendat de catre notar ? oare se incearca tergiversarea pentru ca?...
....mama a cerut suspendarea(?)dezbaterii ....o ajuta cu ceva?
Răspuns la discuția Dupa 11ani...
Multumesc pt raspunsuri.Nu avem nici un fel de acte.

Discuție Dupa 11ani...
Mama a avut o sora care a decedat acum 11 ani.Dupa o luna a decedat si sotul acesteia.Impreuna nu au avut copii,doar el un baiat ce l-a crescut prima sotie.Acum mama aprimit citatie sa se prezinte pentru succesiunea apartamentului.In tot acest interval mama nu a beneficiat de nimic,nici nu a actionat in vreun fel(si virsta,si orgoliul..).Intrebarea mea este daca are rost sa aducem in discutie si bunurile imobile (depozit bancar-ce cu siguranta nu mai exista,bijuterii din aur,obiecte de cristal,de argint),neavind nici o dovada scrisa ca au existat (dar stiu sigur ca au fost).Noi suntem din Galati iar totul se va petrece in Bucuresti .Cum sa procedam sa fie mai bine/usor/corect pentru toti cei implicati?
va multumesc pentru raspunsurile prompte,ma voi interesa mai indeaproape si voi reveni cu amanunte.
doresc sa cumpar o garsoniera.,dar am inteles ca d-na care o vinde ar avea un contract cu un nepot ceva cu o clauza de intretinere.nu ar putea nepotul sa ma dea in judecata ?
sau nu stiu,sa creeze probleme?
Răspuns la discuția Cine intocmeste nir-ul?
va multumesc pentru raspuns,dar contabilitatea primara in ce consta?
..s-a dat o noua lege ca actele de contabilitate primara sa fie facute de catre vinzatoare?(de ex N.I.R.-urile)
Răspuns la discuția salariul=?
va multumesc.!
Discuție salariul=?
Buna seara!pentru o contributie de ccca 300 ron platit*din mina*(persoana pt care se plateste pt pensie nu e in tara si nici nu are cm aici)care ar fi salariul brut?
Răspuns la discuția numar ore de munca
multumesc pt raspuns