avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate corstef

Activitate corstef

multumesc frumos
buna ziua
Spuneti-mi va rog, cum este corect :
"tertul poprit infiinteaza poprirea asupra sumei datorate de el debitorului" sau
"tertul poprit retine si vireaza suma datorata de el debitorului in conturile indicate...de Administratie Finatelor Publice"
Stiu ca infiintarea popririi o fac Finantele (in cazul nostru) iar noi, ca si tert poprit, trebuie sa indisponibilizam si sa viram suma poprita.
Ma contrazic cu cineva....si as vrea si parerea dv
Multumesc
Răspuns la discuția IPJ sau Parchet?
multumesc frumos
Răspuns la discuția IPJ sau Parchet?
multumesc frumos pentru ajutor
Profit de bunavointa dv si va mai intreb ceva. Intr-un dosar de la Parchet, in care nu sunt parte, dar am avut relatii de colaborare cu invinuitul, mi-au fost cerute documente in vederea solutionarii dosarului. De la IPJ nu am putut obtine informatii cu privire la dosar.
Sunt obligat sa le depun ? Am inteles ca pot fi sanctionat daca nu le depun, dar in baza a ce temei legal?
Cu stima
Buna ziua
La inceputul anului am depus o plangere la Parchet, iar acum doresc sa actualizez paguba din plangerea respectiva.
Avand in vedere ca, in prezent, dosarul este in lucru la IPJ, catre cine ma adresez (Parchet sau IPJ) si unde depun aceasta completare la plangere?
Multumesc si va doresc o primavara insorita.
Buna ziua
vreau sa atac o dispozitie a primarului emisa cu mai multi ani in urma, conform careia ii restituie unui domn, in natura, un teren pe care acesta l-a revendicat in baza legii 10/2001. Sentinta ce sta la baza acestei dispozitii, obliga primaria sa-i restituie terenul acestui domn in echivalent., si nu in natura. Acum, beneficiarul acestei dispozitii imi cere chirie pe acest teren, intrucat il ocup (in acest mod am aflat de existenta dispozitiei primarului)
Intrebarea mea este : introduc o actiune de anulare dispozitie in baza legii contenciosului 554/2004 cu indeplinirea procedurii prealabile, sau merg pe drept comun la Judecatorie conform art. 175 noul cod de procedura civila si legea 10/2001(se poate pune in discutie ca a intrat in circuitul civil si a produs efecte juridice)? In acest ultim caz este necesara medierea? (art. 60 din Ordonanta lit. f imi da batai de cap...ma gandesc ca obiectul cereri este unul patrimonial...nu stiu)
Poate ma ajuta cineva:sorry:
multumesc frumos
multumesc foarte mult, domnule Nicolae
multumesc pt raspuns dna Pintea
Dar cererea a fost inregistrata la Judecatorie pe 20.06.2013
va multumesc pt raspuns
...daca mi-ati putea argumenta putin afirmatia dv...
mi-ati fi de un real ajutor
cu stima