avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Activitate GHEORGHE CARMEN

Activitate GHEORGHE CARMEN

Dacă sunt persoana cu certificat de handicap gr 1 nerevizuibil, am dreptul sa lucrez la program de 8 ore?
As dori sa stiu daca Asociația de proprietari este obligată să construiască rampa de acces pentru locatarii cu handicap.
DACA SUNT CHIRIAS AL UNEI LOCUINTE DE SERVICIU CU CONTRACT DE INCHIRIERE PANA IN 2014 SI IMI PIERD FUNCTIA CA URMARE A REORGANIZARII INSTITUIEI CE POT SA FAC SA NU IMI PIERD CALITATEA DE CHIRIAS
Sunt functionar public si as vrea sa ma mut in cadrul aceleiasi institutii de la un serviciu la altul , in conditiile in care un coleg a plecat de la biroul la care vreau sa ma mut. Doamna de la resurse mi-a spus ca doar pe gradul de asistent pot iar eu sunt pe referent principal. Se poate doar pe asistent deoarece colegul plecat avea acest grad. Este adevarat ca doar asa pot sa ma mut?
Poliţiştii locali au dreptul la concediul suplimentar de antenă, în condiţiile în care au sporul de antenă de 10%şi poartă staţii radio emisie-recepţie ? Dacă da, conform cărei legi?
NOI LUCRAM AMANDOI IN ACEEASI INSTITUTIE. SE POATE SCHIMBA TITULARUL CONTRACTULUI DE INCHIRIERE DE LA SOTUL MEU LA MINE
AS VREA SA STIU DACA IN CAZUL IN CARE PLEC DE LA SERVICIU SAU SUNT DAT AFARA IMI POT PIERDE DREPTUL DE A LOCUI IN CONTINUARE IN LOCUINTA DE SERVICIU
Buna ZIua,
Sunt functionar public si m-ar interesa noutatile cu privire la legea 188/1999 deoarece as vrea sa-mi accesez niste fonduri europene pt. apicultura si nu stiu daca am voie sa am PFA. Cineva de la APIA mi-a spus ca as avea voie deoarece s-au adus noi modificari la legea functionarului public.
DE CURAND NI S-A ALOCAT IN REGIM DE INCHIRIERE LOCUINTA DE SERVICIU. ESTE VORBA DE UN APARTAMENT CU 2 CAMERE FARA BALCON, LA PARTERUL UNUI BLOC. PROBLEMA ESTE CA A FOST GRADINITA SI NU ARE NICI O USA PE INTERIOR, CADA SAU CHIUVETE. NI S-A SPUS CA PENTRU A LOCUI IN EL TREBUIE SA SUPORTAM CHELTUIELILE . ESTE LEGAL ACEST LUCRU?;)
Răspuns la discuția PROMOVARE
NU AM PRECIZAT CA AM TERMINAT O FACULTATE DEOARECE ESTE LOGIC SI LEGAL CA PENTRU A URMA CURSURILE UNUI MASTER SA AI O FACULTATE ABSOLVITA, DE ACEEA IN MESAJUL MEU NU AM SCRIS ACEST LUCRU.
IAR CONFORM LEGII 288-LEGEA ORGANIZARII INVATAMANTULUI UNIVERSITAR, SE SPECIFICA FAPTUL CA MASTERUL ESTE UNUL DINTRE CELE TREI CICLURI ALE INVATAMANTULUI UNIVERSITAR( DE ACEEA SUNT NELAMURITA, PENTRU CA ASA CUM STUDIILE DE LICENTA SUNT CONSIDERATE STUDII UNIVERSITARE SI CURSURILE DE MASTER SUNT LA FEL).