avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Imi pot pierde locuinta de serviciu?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Imi pot pierde locuinta de serviciu?

AS VREA SA STIU DACA IN CAZUL IN CARE PLEC DE LA SERVICIU SAU SUNT DAT AFARA IMI POT PIERDE DREPTUL DE A LOCUI IN CONTINUARE IN LOCUINTA DE SERVICIU
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:52, 10 Ianuarie 2011
in general locuinta de serviciu este legata de existenta unui raport de munca cu cel care detine sau plateste respectiva locuinta. deci orice incetare a raportului de munca va determina pierderea dreptului a utiliza locuinta de serviciu, indiferent ca este demisie sau concediere
NOI LUCRAM AMANDOI IN ACEEASI INSTITUTIE. SE POATE SCHIMBA TITULARUL CONTRACTULUI DE INCHIRIERE DE LA SOTUL MEU LA MINE
daca intruniti conditiile pt care vi s-ar putea atribui locuinta de servici, depuneti cerere pt a prelua acel contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in cazul contractului de munca pe durata determinata cld cld Buna, In cazul in care contractul meu de munca este unul pe durata determinata mai trebuie sa respect termenul de preaviz? Motivul pentru care intreb ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu si partaj... ContSters48937 ContSters48937 eu impreuna cu sotul meu si cei doi copii am obtinut o locuinta de servici, de la MAPN. acum 2 ani s-a produs divortul, copiii ramanad in grija mea. am ... (vezi toată discuția)
Partaj locuinta chirie igabriel igabriel vreem sa divortam pe cale amiabila.din casatorie au rezultat doi copii, din care unul este minor.locuim intr-o locuinta cu chirie.In cazul partajului ,cine ... (vezi toată discuția)