Buna ziua
Intenționez să amenajez o mare parte a curții pentru organizarea de petreceri pentru copii si ateliere de creatie in timpul vacanțelor.
De asemenea, voi construi si un foișor in acest scop.
Vă rog sa imi spuneti care sunt autorizațiile de care am nevoie pentru spatiu si activitatea desfășurată.
Vă mulțumesc!
In urma unei contestatii, s-a modificat gr 2 in gr 1 de handicap grav.Decizia este pt 12 luni, incepan cu luna mai 2014.Am primit decizia in urma ontestatiei in luna octombrie.Va rog sa-mi spuneti cine e obligat sa acorde indemnizatia si incepand cu ce luna, cea din care a fost stabilit gr de handicap sau cea in care am primit a doua decizie? Nu avem dreptul sa o primim retroactiv??? Cei de la primarie ne-au spus sa-i dam in judecata daca vrem sa obtinem retro....:O
Decizia de modificare a gradului este pe 12 luni, incepand din iunie, dar noi am primit-o luna aceasta, doar incepand cu aceasta luna va primi indemnizatia?Va rog sa precizati si legea care ii da aceste drepturi.In speranta unei lamuriri, multumesc!
Buna ziua, tatal meu a fost incadrat in gr de handicap 2 accentuat, in iunie.In urma contestatiei, luna aceasta am primit raspuns ca este incadrat in gr 1 grav cu insotitor.( valabila incadrarea 12 luni, incepand cu iunie) Vom opta pentru primirea indemnizatiei in locul asisitentului social.Are dreptul sa primeasca indemnizatia pt insotior si pentru lunile care au trecut, incepand din iunie?Daca da, ce demersuri am de facut?
Multumesc mult pentru ajtor!
Buna ziua, lucrez in invatamant, titulara, din 2001, cu perioada de 2 ani in care mi-a fost pastrat postul pt continuarea studiilor; in 2003 am revenit la catedra concomitent cu facultatea, apoi in 2008 am intrat 2 ani in concediu de maternitate, revenind la catedra1 an pana cand am intrat din nou in concediu de maternitate de 3 ani.Astfel, acum ma voi intoarce la serviciu si as vrea sa stiu care va fi salariul de incadrare si cel net.Multumesc. Sunt profesor in invatamantul primar.
Buna seara, bunicul meu are un teren pe care l-a cumparat de la un frate de-al sau, cu cativa ani in urma, printr-un contract de vanzare cumparare scris de mana, cu martori.Terenul cumparat a fost al parintilor lor, cei 4 frati hotarand sa ia fiecare cate un anumit teren din cel lasat de parinti.Acum, eu as dori sa investesc in acel teren, dar inainte de toate as vrea ca actele sa fie in regula. Bunicul vrea sa-mi vanda mie terenul, eu sa-l intabulez dar nu stiu ce implica asta.Terenul in prezent nu este intabulat ci doar figureaza undeva in registrele din primarie ca apartinand strabunicului meu, adica tatalui bunicului meu.Ce pot face sa am actele in regula inainte de a investi. Multumesc!