avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primirea indemnizatiei pentru ingrijitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primirea indemnizatiei pentru ingrijitor

In urma unei contestatii, s-a modificat gr 2 in gr 1 de handicap grav.Decizia este pt 12 luni, incepan cu luna mai 2014.Am primit decizia in urma ontestatiei in luna octombrie.Va rog sa-mi spuneti cine e obligat sa acorde indemnizatia si incepand cu ce luna, cea din care a fost stabilit gr de handicap sau cea in care am primit a doua decizie? Nu avem dreptul sa o primim retroactiv??? Cei de la primarie ne-au spus sa-i dam in judecata daca vrem sa obtinem retro....:O
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
danucri, utilizator

Alte discuții în legătură

Gr 1 handicap grav, obtinut dupa contestatie cris_maria cris_maria Buna seara, in urma sfatuirii cu dvs, bunica a obtinut handicap gr 2 accentuat, decizie contestata de noi. Luna aceasta am primit decizia grad de hand. grav, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de handicap se primeste retroactiv? danucri danucri Buna ziua, tatal meu a fost incadrat in gr de handicap 2 accentuat, in iunie.In urma contestatiei, luna aceasta am primit raspuns ca este incadrat in gr 1 grav ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanei cu handicap disina disina persoana cu handicap, care are in intretinere un copil,are dreptul la indemnizatie in cuantum de 450ron, incepind cu data cererii inregistrata la primarie sau ... (vezi toată discuția)