avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Activitate panaxor

Activitate panaxor

Cred ca putem dezbate pe langa acest subiect foarte mult si mai cred ca este cazul sa opresc ce am inceput.

Parerile d-voastra sau ale altcuiva nu ma deranjeaza, dimpotriva, m-au ajutat sa inteleg mai bine viziunea angajatorilor...ca doar din acest motiv am scris aici.

In perioada in care am lucrat la acest angajator, am facut-o cu devotament, corectitudine maxima si mult respect, dar acestea nu au fost apreciate suficient, incat sa spuna verde in fata DE CE??? Mai ales ca .........mai bine ma abtin.

Apropos, pot demosntra oricand ca am avut probleme grave.........si angajatorul stie.

Va multumesc tuturor
deci studiile universitare si post se pun doar la pensie, nu si la somaj...........am inteles.

multumesc
Cine stie, va rog sa-mi spuna daca studiile universitare si postuniversitare se considera vechime in munca la calculul somajului?
Pentru ca stiu ca proaspetii absolventi, fara vechime in munca, beneficiaza de indemnizatia de somaj.

va multumesc
crimson, asa cum am inteles faptul ca esti de partea angajatorului, asa inteleg si atitudinea ta.......pentru propria-ti curiozitate tin sa mentionez faptul ca este pt prima data in toata experienta mea profesionala de 16 ani cand imi iau cm si le-am luat chiar pe bune, nu am fentat pe nimeni cu nimic.

maglas - poate ai dreptate nu te contrazic, dar tot ipotetic vorbind in continuarea spetei tale virtuale, daca vrei sa dai afara un om din cei 3 ( om de care ai tras 4 luni sa-l aduci la tine in firma, de la concurenta ), imputandu-i false motive nu este mai corect sa-i spui din timp ce intentionezi si sa ajungeti la un compromis, mai ales ca stii situatia de acasa ( unic intretinator de familie, cu un copil minor ) ? sau angajatorii scapa fara scrupule de angajati?
mie mi-a spus dr de familie ca, casa de asigurari suporta plata cm iar in caz de spitalizare plateste angajatorul, as vrea sa-mi spuna cineva ce lege reglementeaza aceste aspecte pt a intelege cum stau treburile, deoarece nu inteleg exact cine plateste....si angajatorul afirma ca el plateste.

am o cunostinta care a stat in cm 9 luni, cu comisii....mi-a spus ca a platit casa de asig. si are pozitie in hr, deci stie cum stau lucrurile vreau sa cred...
nu inteleg pana la urma de ce este o asa mare problema daca ai stat in cm o perioada lunga de timp? cu ce deranjeaza un nou angajator acest aspect?
influenteaza cumva experienta acumulata, sau inspira neincredere?

adica angajatorii au voie sa se joace cu viata angajatilor si sa-i dea fara dupa bunul plac, iar angajatii nu au voie sa-si urmeze propriile interese, legale de altfel, deoarece va fi judecat de un posibil viitor angajator pt ca si-a luat cm 5, 6.........luni.... cu tot respectul, dar nu este corect...
va multumesc

sa inteleg ca legal, angajatorul nu are ce sa faca impotriva noului cm?

dar totusi, cine suporta plata cm in preaviz?
care este nr legii care prevede cui ii revine obligatia de plata CM, in diverse cazuri???
angajatorul se poate sa nu vrea sa-mi mai primeasca CM???

stiti cumva???
conform carei legi???