avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate alexia2010

Activitate alexia2010

Vreau sa divortez de sotul meu. Avem impreuna 2 copii minori. Apartamentul in care locuim este trecut doar pe numele lui. Ce sanse am eu la partaj? Raspectiv cat pot obtine din casa,in cazul in care ambii copii raman la mine.? Mentionez ca suntem casatoriti din anul 2004!Multumesc.
Răspuns la discuția incheiere contract de munca
spuneti-mi va rog unde sa caut aceste motive .Vreau sa pot gasi unul de care sa ma leg
faptul ca nu primeam fluturas de salariu ar putea fi un motiv pe care i l-am gasit angajatorului? sau un motiv pentru care am refuzat sa mai stau in preaviz?
multumesc.Vreau sa va mai intreb ceva! In ce fel ma pot sanctiona? Si mai ales in ce fel imi va afecta viitorul aceasta incheiere de contract indisciplinara? Unde se va vedea acest lucfru? multumesc inca o data

multumesc mult!
Va rog am si eu o problema! Mi-am depus demisia de la locul de munca in data de 23 11 2011,pentru a pleca in alta parte.Implicit nu am mai putut sta in preaviz 15 zile. Acum firma mi-a incheiat contractul indisciplinar. Maine voi fi chemaata la comisia de disciplina pentru discutii. Eu nu vreau sa ma prezint. Ce se intampla in aceasta situatie?Daca nu ma voi prezenta.Cum pot rezolva situatia fara sa ma prezint? Va multumesc mult.Astept un raspuns urgent.
va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare: sotul meu are un p.f.a si ar dori sa il transforme in s.c. Vreau sa stiu daca se poate si unde sa se adreseze pt a face demersurile necesare. multumesc