avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu 2 copii minori.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu 2 copii minori.

Vreau sa divortez de sotul meu. Avem impreuna 2 copii minori. Apartamentul in care locuim este trecut doar pe numele lui. Ce sanse am eu la partaj? Raspectiv cat pot obtine din casa,in cazul in care ambii copii raman la mine.? Mentionez ca suntem casatoriti din anul 2004!Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 14:20, 4 Mai 2012
Daca respectivul imobil, a apartinut sotului dvs inaintea casatoei, apartamentul ramana la el, daca insa apartamentul a fost cumparat in timpul casatoriei indiferent pe numele caruia se afla intra la partaj, iar dvs cel mai probabil veti obtine 50%, insa depinde si de contributia fiecarui sot la achizitionara lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj gomi gomi Sunt in divort............am o fetita de 4 ani care ramane cu mine si impreuna cu al meu sot avem un apartament cu 3 camere si o masina, achizitionate in ... (vezi toată discuția)
Incredintare copii + partaj dupa divort steluta79 steluta79 Buna ziua, Intrebarea mea este: sunt intr-o casatorie de 10 ani, in timpul casatoriei am avut mai multe bunuri comune, in prezent avem doar un apartament cu 4 ... (vezi toată discuția)
Partaj cu copii majori olga.awwad@yahoo.com olga.awwad@yahoo.com Buna ziua tuturor! Ma gandesc sa divortez :\">...ce ma retine e locuinta. Avem apartament proprietate cu 4 camere in Bucuresti, in care locuim noi, sotii si ... (vezi toată discuția)