avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate popgrigore1989

Activitate popgrigore1989

Răspuns la discuția Declaratia D 112 pentru anul 2014
Da, incepand cu luna ianuarie, declaratie ce are termen 25 februarie pentru cei ce depun declaratia 112 lunar.
Răspuns la discuția Declaratia D 112 pentru anul 2014
Contractul i-a fost suspendat cu data de 19.08.2013, pana acuma in fiecare luna la data plecari completam data de 19.08.2013 dar in noua versiune nu imi mai da voie sa trec aceeasi data, imi apare "Data plecarii trebuie sa fie in aceeasi luna de raportare", gresec io cu ceva?
Răspuns la discuția Declaratia D 112 pentru anul 2014
Buna ziua,

Poate si mie sa imi explice cineva cum fac in cazul unui salariat care este in CCC, pun data plecari data la care a intrat in CCC dar imi apare eroarea "data plecarii trebuie sa fie in luna de raportare". Multumesc
Buna ziua,

Cei de la Anaf vor veni in control doar sa verfice sediul firmei daca chiar exista firma respectiva. Nu va faceti griji, eu tocmai joi am avut un astfel de control,este in regula. sa aveti pregatite actele firmei de infiintare, registru unic de control, vor face un proces verbal, doar atat!
Răspuns la discuția livrare intracomunitara- TVA
Atunci aceasta operatie se delcara in D390?
Buna ziua,

Firma la care lucrez a prestat servicii intracomunitare, pentru o firma din Ungaria. Beneficiarul serviciilor este o institutie publica neplatitoare de tva si neinregistrata in scopuri de TVA. Factura am emis-o cu TVA, va rog sa imi spuneti daca am procedat corect si ce obligatii de declarare am.

Multumesc
O firma platitoare de TVA doar pentru unele servicii presteaza servicii neimpozabile in Romania (servicii de formare profesionala, acestea sunt scutite de TVA in Romania) catre o firma din Ungaria, intrebarea mea este firma trebuie sa se inregistreze in ROI? Factura o emite cu sau fara TVA, firma din Ungaria nu este inregistrata in ROI!

Multumesc
Răspuns la discuția completare declaratia d112
Mersi tare mult.

Fondul de salarii pentru cei doi=5570
Răspuns la discuția inmatriculare masina
In cazul in care pe talon la sectiunea instrainat catre nu este completat cu numele tau si data instrainarii poti circula linistit fara sa ai probleme. Daca este specificata data instrainarii, in termen de 30 zile trebuie sa o transcrii pe tine altfel o te amendeze politia daca o sa te opreasca.
In legatura cu asigurarea este indicat sa o faci tot pe numele proprietarului si pe tine sa te treci doar utilizator.
Buna ziua,

Intampin o problema in completarea declaratiei D112. Am 2 persoane cu studii superioare incadrate ca proaspeti absolventi si am incheiat conventie cu AJOFM. Cum trebuie sa completez anexa 1.1 sectiunea C5?

Fond de salarii: 13 733
Contributie somaj unitate: 13733*0.5%=69
Scutire contributie somaj absolventi 28
Subventie cf art. 80 750*2=1500