avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters137098

Activitate ContSters137098

Răspuns la discuția hornul vecinului
Ideea este : imi este frica de tot ce ma inconjoara,(dar mai ales de necunoscut.).Va tin o mica teorie:cladirile cind s-au construit au avut nevoie de autorizatie de c-tie,si de certificat de urbanism eliberat de un proiectant ce a tinut cont de toate legile in vigoare la acea data si de securitatea vecinilor .Daca era ceva in afara legii nu se putea construi nimic decit cu acordul scris al vecinilor.Legislatia a suferit modificari peridice .As vrea ca raspunsul meu sa va incurajeze un pic.Reusesc oare cind in jurul meu sunt numai scintei?
Răspuns la discuția hornul vecinului
Hornul vecinului este gen "traditional" iese prin invelitoarea casei sau este gen "cos de fum" care va avea o fundatie si se va constr. intre cele doua cladiri?
Răspuns la discuția hornul vecinului
Mai concret.La ce distanta se afla cele doua cladiri?
Răspuns la discuția Contraventii
In baza Art 8 al.3 OG 8/2002 d-voastra vi se comunica faptul ca platind jumatate din amenda mentionata la alin 1 inceteaza urmarirea. Nu este a alta amenda.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal este nevoie de autorizatie de constructie, unde daca este necesar se va da o solutie de consolidare a peretelui de rezistenta (daca este nevoie). Nu este cazul sa apeleti la instantele judecatoresti trebuie numai sa sesizati Inspectia in constructii care va lua masurile cuvenite(amenda si recomandare de solutionare) Totusi aveti prea multi priteni pe palier?X-(
Răspuns la discuția un sfat va rog
Corect era sa faceti vizita medicala ,apoi cu dosarul complet....sfaturi tirzii.
Răspuns la discuția un sfat va rog
Este greu de dat o solutie atita timp cit nu se stie ce scrie in contractul semnat de fiul d-vs.Faceti tot posibilul si gasiti o copie ...
Răspuns la discuția radierea firmei din oficiu
La sediul Registrului Comertului se depune un dosar care cuprinde printre altele un certificat emis de organul fiscal competent dincare sa rezulte ca NU aveti datorii la buget.Concluzia este destul de clara.
Cel mai usor de aflat este la POSTA sau unde ai pus ultima viza.
Producator, producator, dar de la primarie ai ceva? Ordinul ANSVSA nr 301/2006 ingradeste livrarile la domiciliu. Exemplu: produsele din lapte nu se pot vinde decit din incinta fermei,gosodariei. Ai nevoie de carnetul de sanatate al animalelor de la care provin produsele.Trebuie sa completezi un registru de producator care cuprinde cantitatea de produse primare etc.IDaca ai carnet de producator in mod legal produsele se pot valorifica numai in piete sau alte spatii special amenajate.