avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters137562

Activitate ContSters137562

Răspuns la discuția admitere magistratura 2011
Da, in procedura penala, trebuie " vasle puternice" si minte agera...ca la toate materiile de altfel.....
Eu acum " inot" prin penalul general.:D - sper sa nu ma scufund....
Fiecare are " planul lui de bataie" conceput in functie de stilul propriu - si uneori, " schimbam schitele " din mers, daca vedem ca nu inaintam cum trebuie
S-aveti spor, o zi frumoasa si vorba lui Carmen...cine stie, poate reluam " firul" si aici....
Pentru examenul trecut, acest forum era un loc unde ne regaseam multi dintre noi...sa stiti ca era si frumos, si constructiv...
Eu cred ca " povestea se poate repeta"............
Răspuns la discuția admitere magistratura 2011
Buna!
Ce mai faceti?
Ce invatati?
Chiar daca lucrurile par " amortite" si pe-aici s-a lasat linistea, sunt convinsa ca, fiecare in parte, a reusit sa-si gaseasca resursele si motivatia necesara pentru studiu...
Asa ca, va doresc spor la treaba, si haideti ca macar din cand in cand, sa ne intalnim aici!:)
Răspuns la discuția Insolventa?
Cererea de declansare a procedurii de insolventa, poate fi formulata de debitor, in conditiile art 27 din Legea 85/2006.
Cererea va fi insotita de documentele enumerate la art 28 din acelasi act normativ.
Intr-adevar, de la data deschiderii procedurii se suspenda toate actiunile judiciare sau extrajudiciare indreptate impotriva debitorului, insa, trebuie sa luati in calcul efectele si consecintele ce decurg din intrarea in procedura de insolventa precum si etapele concrete pe care le implica o astfel de procedura: de ex: numirea administratorului/lichidatorului judiciar, verificarea documentelor contabile,stabilirea cauzelor care au generat starea de insolventa, ridicarea dreptului de administrare, propuneri de vanzare a bunurilor, procedura de vanzare a bunurilor, stabilirea unor cauze de atragere a raspunderii materiale a administratorilor debitoarei, etc.

Succes!
Răspuns la discuția admitere magistratura 2011
courtfox a scris:

se vede ca e martie: au început să rasara si ghioceii forumului - laelia, carmen, artax. va doresc multa sanatate si spor in toate!


Multumim mult pentru urari!
Daca stiu bine ( sper ca nu gresesc), ai promovat ex din nov- asa ca bafta multa si tie si numai bine!
Iar noi, ceilalti, sper sa gasim puterea si resursele pt a ne mobiliza si a merge mai departe!
Răspuns la discuția admitere magistratura 2011
Un gand bun si din partea mea,care se indreapta in special catre cei care stiu ca la vise nu trebuie renuntat!:love1:
O primavara frumoasa si......... hai sa fie bine!
Răspuns la discuția AFP cere insolventa ...
Ca orice alt creditor, daca sunt indeplinite conditiile legale, DGFP poate solicita declansarea procedurii de insolventa .
Daca anterior finalizarii procesului dvs , judecatorul sindic dispune dechiderea procedurii, dvs veti avea posibilitatea de a va valorifica dr de creanta in cadrul acesteia.
Sunt sanse sa se pronunte o solutie in acest sens ( de deschidere a procedurii de insolventa), daca creanta DGFP este certa, lichida si exigibila, iar actele administrativ-fiscale prin care a fost stabilita si individualizata nu au fost contestate de debitor in cond codului de procedura fiscala.
Răspuns la discuția ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
un.coleg a scris:

Cat despre experienta de viata si situatiile "limita", ii rog pe cei care au impresia ca au descoperit apa calda intelegand ca viata e grea, nasoala si nimeni nu iti da nimic pe de-a gata, sa inteleaga ca am colegi de an care au dormit in gara de nord in noaptea de dinaintea examenului, avand doar bani de tren si metrou la ei. Si aia imprumutati. Si au intrat, au strans din dinti si au intrat.


Inseamna ca acei colegi ai tai "au descoperit apa calda" - tu esti inca in cautarea ei.......
Răspuns la discuția ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Stimate " un coleg"
In general apreciez, asa cum am mai spus interventiile dvs, insa ultimul alineat al mesajului dvs lasa mult de dorit si ridica semne de intrebare....
Si altii si-au planificat cum au putut mai bine viata, nu au lasat totul "in voia sortii" si nici nu s-au lasat " dusi de val"; din pacate, viata reala nu e ca matematica pura unde totul e clar, fix - neprevazutele ce se pot " arata" sunt multe.....( acest aspect a fost f bine explicat de davegahan - slujbe bine platite, situatii financiare stabile " au sarit in aer") .Si atunci- esti obligat sa te reorientezi- si pentru ca ai acest drept, ti-l si exerciti!
Sa va fie bine, sa aveti parte numai de situatii obiective, care pot fi prevazute, sa nu va " treziti" niciodata in situatii limita in care trebuie sa gasiti " iesiri" limita....dar sa stiti ca viata ofera tuturor si surprize! ( placute sau mai putin placute)
Toate bune!
Răspuns la discuția ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Si eu as vrea sa fiu un magistrat cat se poate de bine pregatit; si mi-as dori sa fac INM-ul, pt ca, la acest moment, este institutia care " te scoleaza" cel mai bine si iti ofera o pregatire adecvata.
N-as vrea, desigur, sa ajung in tot felul de situatii penibile generate de lipsa unei pregatiri corespunzatoare- tocmai de aceea, sunt foarte de acord cu propunerea de a se face 6 luni de pregatire - aceasta perioada e absolut si imperativ necesara.
Dar nu cred, ca as putea si ar putea cei aflati intr-o situatie similara, sa se descurce dpdv financiar in conditiile in care este azi structurat INM-ul si cu bursa de auditor oferita ( n-ai cum sa faci fata tuturor obligatiilor pe care le implica sustinerea unei familii in care sunt si copii- si inevitabilele rate la banca isi fac si ele simtita prezenta :)).
Poate ca in principal, din aceste motive ne orientam spre posibilitatea aceasta pe care ne-o ofera legea si nu spre INM.
Si reiterez si eu intrebarea adresata de Carmen, si ii rog pe colegii de la INM sa ne dea o mana de ajutor: care e in concret structura de formare profesionala la INM?
Cu respect si multumiri!
Răspuns la discuția ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
magiunel a scris:

dave, nu sunt în situaţia de a da sfaturi, dar cred că, dacă îţi faci o analiză serioasă, care să îţi dea posibilitatea de a face reglajele necesare, iar apoi treci la muncă, doar ceva accidental te poate împiedica să iei concursul. le salut şi pe dragele laelia, carmen, cami, artax, pe toţi ceilalţi forumişti: să aveţi spor!


Te salutam si noi cu drag, magiunel.
Imi lipsesc si mie discutiile de pe forum.
Davegahan, n-a fost ultima sansa: sigur vom mai avea si altele.
Situatia pare acum complicata sau chiar este complicata, dar o sa mai avem sanse si sper din suflet ca vom putea sa le valorificam.
Pana la urma, de noi depinde!