avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate gabisor12

Activitate gabisor12

Dar ce se întâmplă dacă mama merge la executor?
Are doar 10 ani.
Buna seara Am un prieten care a divorțat în urma cu 2 ani După divorț cei doi copii o fetiță și un băiat au fost încredințați mamei.La aproape un an de la divorț copilul a rămas în grija tatălui iar fetița în grija mamei..In decembrie 2021 mama a venit după băiat și l.a dus la ea dar în martie 2022 fetița a ajuns la tata iar băiatul înapoi la mama.Fetita este foarte atașată de tată și acum nu vrea sa plece înapoi la mama iar acesta îl amenința pe tata cu executare sa ii de a fetița cu toate că fetița este liberă să aleagă unde vrea sa stea și aceasta dorește să stea la tata.
Ce ar trebui să facă în acest caz tatăl?
Mulțumesc
Bună seara. Puteti sa imi spuneti daca sunt obligata sa il las pe vecin la mine pe teren sa isi faca cofragul pt a face gardul. Multumesc.
Buna ziua.Am avut o poprire pe conturi iar firma la care lucrez a virat banii lunar către executor iar in luna august s.a terminat de achitat însă dna executor se pare ca "A uitat "sa trimita către banca adresa de încheiere a executarii si mi.a fost reținută din contul bancar o sumă destul de mare.Ce pot face in acest caz pt ca ,cu siguranță voi fi in pierdere.Multumesc
Răspuns la discuția Hartuire
Da a vorbit cu colegii de munca despre faptul că are restante la credit

Company Advising a scris:

Nu. Sa depuna plangere penala impotriva firmei de recuperare creante. Au discutat cu colegii de serviciu si au furnizat informatii legate de faptul ca fiica dvs. are un credit neachitat?

Discuție Hartuire
Buna.Am o problema cu o societate care oferă împrumuturi rapide.Fiica mea a împrumutat de la aceștia o sumă de bani si in prezent are întârzieri la plata creditului. reprezentanții societății au început să îi facă vizite la locul de munca si nu doar acolo unde ea munceste efectiv ci și la un alt punct de lucru.Replica acestora a fost,,venim acolo până când iti plătești datoria,,.Este legal acest lucru?Multumesc
Buna seara.Numele meu este Corina si doresc sa va adresez o intrebare.Avem un proces pe rol cu niște neamuri pentru un drum de servitute.In prezent circulam pe terenul lor conform unei ordonanțe prezidențiale până la finalizarea procesului aflat pe rol.Pana aici roate bune doar că neamurile au început să aibă o atitudine din ce in ce mai neobișnuită.Au început cu violență verbală adresată atât mie,soțului si cel mai grav fetelor mele.Apoi au trecut la violenta fizică asupra mea prin imbranceli,udat cu furtunul etc ,continuînd în aceste zile cu violență fizică mai gravă lovindu.l pe soțul meu cu pumnii,cu bastonul pe care acesta îl folosește pentru a se putea deplasa având coloana ruptă.Intrebarea mea este daca pot obține un ordin de protecție pentru că mă gândesc cu groază că ne poate da în cap mai ales că atât eu cât și fetele venim de la muncă de multe ori după ora 23.30.În speranța că voi primi un raspuns din partea dv.va multumesc anticipat.
Buna ziua.Am o intrebare la care sper sa primesc raspuns.Am beneficiat anul trecut de alocatie pt sustinerea familiei iar in urma majorarii salariului am facut o cerere la primarie pentru suspendarea acesteia.In aceasta luna cand mi s-a virat alocatia de stat a copiilor in cont am constatat ca am primit alocatie doar pentru doi din cei trei copii minori pe care ii am.Am contactat AJPIS Cluj si mi s-a raspuns ca ,avand in vedere ca am beneficiat de alocatie de sustinere a familiei o luna necuvenit mi sau retinut 84 de lei din alocatia copiilor.Intrebarea mea este daca e normal acest lucru.Va intreb acest lucru deoarece in urma cu 5 ani am patit la fel doar ca atunci mi s-a instituit poprire pe conturi pentru recuperarea sumei datorate .Nu tot asa trebuia procedat si acum pentru ca nu mi se pare normal sa fie retinuta alocatia copiilor.Sper sa primesc un raspuns cat mai repede de la dumneavoastra.Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția drum de servitute
buna seara.Va adresez o inrebare: intrebare ce inseamna"intabulare drept de servitute in favoarea unui imobil cu o latime de 2 m asupra unui alt imobil?