avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre ordinul de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre ordinul de protectie

Buna seara.Numele meu este Corina si doresc sa va adresez o intrebare.Avem un proces pe rol cu niște neamuri pentru un drum de servitute.In prezent circulam pe terenul lor conform unei ordonanțe prezidențiale până la finalizarea procesului aflat pe rol.Pana aici roate bune doar că neamurile au început să aibă o atitudine din ce in ce mai neobișnuită.Au început cu violență verbală adresată atât mie,soțului si cel mai grav fetelor mele.Apoi au trecut la violenta fizică asupra mea prin imbranceli,udat cu furtunul etc ,continuînd în aceste zile cu violență fizică mai gravă lovindu.l pe soțul meu cu pumnii,cu bastonul pe care acesta îl folosește pentru a se putea deplasa având coloana ruptă.Intrebarea mea este daca pot obține un ordin de protecție pentru că mă gândesc cu groază că ne poate da în cap mai ales că atât eu cât și fetele venim de la muncă de multe ori după ora 23.30.În speranța că voi primi un raspuns din partea dv.va multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordinul de protectie se obtine in cazul in care va agresa sotul,concubinul deci se refera la cu totul alte situatii.Pt problema dvs va trebui sa va adresati politiei pt amenintare,loviri .FAceti o plangere in scris si o depuneti la parchet la politie sunt sanse mari sa nu va inregistreze sesizarea pt a nu se incarca cu lucrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea din partea sotului mirabela-adela mirabela-adela Sunt o mama ce se confrunta cu o problema de cateva luni de zile sotul meu ma ameninta cu moartea ,am ajuns sa nu dorm noaptea de teama,copilul de 2 ani spune ... (vezi toată discuția)
Vreau să divorțez de soțul meu, care e violent atât fizic cât și verbal, dar el spune că îmi poate lua copiii pentru că are un venit mult mai mare decât al meu. ce mă sfătuiți? elisa emilia elisa emilia Buna ziua Sunt casatorita cu un om violent fizic si verbal.Avem 3 fete(8, 5 si 3 ani).Vreau sa divortez dar el zice ca imi poate lua copii deoarece are un ... (vezi toată discuția)
Agresiune, consecințe gabita60 gabita60 am fost agresata de sot si amenintata ca ma omoara ,am sunat la 112 ,a venit politia( intre timp sotul a plecat de acasa )am facut plangere penala la politia ... (vezi toată discuția)