avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate Cimpanu Adriana

Activitate Cimpanu Adriana

Discuție ACTE IMOBIL
In urma partajului apartamentul mi-a fost incredintat avand un procent de 70% iar fostului meu sot 30% eu urmand sa-i platesc o sulta.
De cand a fost data hotararea au trecut 3 ani iar el nu are revendicat nimic.Intrebarea mea este daca pot face acte pe numele meu si daca il pot vinde?
Sunt angajata cu contract pe perioada determinata si din anumite motive nu vrea sa ma duc la munca desi am pevazut in contract acela 15 zile de preaviz. Care sunt consecintele daca totusi nu ma duc intrucat nu am gestine nu am nimic pe invetar.
Sunt angajata pe perioada de 3 luni daca in aceasata perioada asi vrea sa plec din anumite motive care ar fi solutia?Asi putea sa plec cu demisia la zi daca este valabila?
Discuție Pensie urmas
Am doi copii gemeni care au o pensie de urmas in urma decesului mamei lor.La implinire vartei de 18 ani vor fi la sfasitul clasei a XI vor mai beneficia de aceasta pensie pana la sfarsitul liceului?Vor primi aceasta pensie daca urmeaza studii superioare la stat cat si la privat?
Răspuns la discuția CONSULTANTA -PLATA SULTA
Dar el poate face acte pe apartament fara mine ?
Daca au trecut 3 ani de cand trebuia sa primesc sulta in urma hotararii si eu nu am intreprins nimic am inteles ca se prescrie. Atunci cine ramane proprietarul apartamentului? Si exista vro cale sa intreprind ceva?
Răspuns la discuția Consutare juridica-plata sultei
Multumesc de raspuns, dar din pacate au trecut 3 ani de cand a fost legalizata hotararea. Nu am stiut ca pot pierde aceasta sulta si ca ea se prescrie. Acum asi putea face ceva ? Deci in concluzie cine este acum proprietar pe apartament? El poate face actele fara mine?
In urma unui proces de partaj am de primit o suma de bani cu dreptul de sulta,
pot revendica aceasta suma daca au trecut mai mult de 3 ani de la pronuntare partajului?
Răspuns la discuția Contract perioada determinata
Dupa aceasta perioada determinata trebuie sa mai fac o hartie sau pur si simplu nu inchei un nou contract? Daca nu mai merg la munca dupa aceasata perioada determinatra angajatorul imi poate retine cartea de munca?
Răspuns la discuția Contract perioada determinata
Multumesc!