avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate fsa

Activitate fsa

Doresc sa oblig RCS-RDS sa-si alimenteze decodorul cu en electrica din sursa proprie intrucat nu sunt obligat la asta prin contract. Daca nu vor sa furnizeze semnal de net si TV in aceste conditii doresc sa reziliem contractul.
Va multumesc
ATENTIE:
In continuare SEAP ; AADR sau e-licitatie nu binevoiesc sa elibereze factura pe suma platita (au trecut 15 zile din luna urmatoare lunii platii). Am anuntat ANAF!
Revin : a trecut si 15 a lunii urmatoare a platii (cand a luat nastere faptul generator al taxei) si AADR/SEAP nu a emis factura fiscala cu TVA, conform Cod Fiscal 2016/ art.319alin.15. Le-am reamintit prin mail - fara raspuns. Am cerut ajutorul ANAF.
Aveti dreptate 40+TVA nu e suma mare, dar daca vor fi alti si alti 40+TVA si tot fara raspuns si poate fara factura. Despre conturi, parole, logari, chiar semnatura digitala nu imi sunt straine.
Mai repet, poate se intelege: Nu am reusit conectarea cu cont, psw, pin alocate pentru a descarca Cert Digital. Am cerut altele psw, pin pe care sa le schimb dupa prima conectare - ca la orice banca!
Nu vor - spun ca au emis Cert Digital, dar eu nu am acces la el. Pe ce am dat banii, daca eu nu am acces la site licitatii ? Pe inventia lor,care nu imi este utila, am cumparat un teren pe Marte? De asta le cer banii inapoi pentru ca bunul platit nu raspunde unei nevoi si nu imi produce beneficii!

Iata mailul de raspuns:

Contact Autoritati <contact.autoritati@e-licitatie.ro>
mai 6 la 2:40 PM

In urma verificarilor tehnice efectuate, certificatul dvs digital are toate drepturile asignate. Din punctul nostru de vedere, certificatul a fost emis corect si poate fi descarcat, pe toata perioada de valabilitate, folosind contul de utilizator, parola si pinul corecte.
Daca datele de autentificare pe care le introduceti pe linkul de descarcare nu sunt corecte, mesajul emis de sistem este ”autentificare esuata”.
Consideram ca returnarea taxei de acces la facilitatile electronice nu este posibila deoarece vi s-a emis certificatul digital si poate fi oricand descarcat daca aveti datele de autentificare corecte.
ECHIPA SEAP

Blocajul/filtrul este la accesul la certificat. Sunteti din "sistem" cumva?
Este posibil sa nu fie nevoie de competitori, doar de taxa?!

Dansii nu ofera o alta sansa fara a plati suma din nou - recuperare psw, etc!
Si nici factura nu emit pentru suma platita cu OP! Tacere totala!
Nu am incredere sa mai platesc 40+TVA, daca patesc la fel?
Intrebarea ramane: Care e Instanta competenta?
Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu OP. In 5.05.16 am primit mail confirmare de la contact.autoritati@e-licitatie.ro pt descarcare Cert Digit. Nu am reusit logarea pt descarcare, i-am anuntat si mi-au raspuns ca e din vina mea si pentru o noua incercare trebuie din nou Cert Digit + cont+ psw+ Pin+ tx de 40+Tva. Le-am cerut banii inapoi pentru urmatoarele motive: Obiectul solicitarii a fost acces la licitatie si nu Cert Digital; nu mi-au demonstrat/ajutat pt buna functionarea a secventei d pe logare cu posibilitate deschimbare ulterioara psw; este vb de comert la distanta si trebuie sa permita returnarea banilor in caz de insatisfactie; sunt furnizori unici al serviciului de acces la licitatie. Pana astazi nu au emis factura cu descrierea a serv vandut si pt recuperare TVA. Ce pot face si ce Instanta de judecata are competenta - domiciliul firmei mele e in Pitesti iar AADR in Bucuresti.
Va multumesc,
O precizare: Doarul a fost trimis la Parchetul de pe langa Judecatorie in prima faza!?
Am reclamat la Cca de Politie faptul ca un vecin mi-a distrus mai multe bunuri prin demolarea unui zid de pe hotar in curtea mea din august 2009 si am primit un numar de inregistrare. Mi s-a spus verbal, ca dosarul a fost trimis la Parchet. Nu am primit inca un raspuns in scris desi banuiesc ca exista un termen limita pentru aceasta. Doresc sa grabesc lucrurile, ce trebuie sa fac in continuare?