avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatie la politie pentru distrugeri materiale fara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatie la politie pentru distrugeri materiale fara raspuns

Am reclamat la Cca de Politie faptul ca un vecin mi-a distrus mai multe bunuri prin demolarea unui zid de pe hotar in curtea mea din august 2009 si am primit un numar de inregistrare. Mi s-a spus verbal, ca dosarul a fost trimis la Parchet. Nu am primit inca un raspuns in scris desi banuiesc ca exista un termen limita pentru aceasta. Doresc sa grabesc lucrurile, ce trebuie sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:40, 16 Aprilie 2010
Mergeti la politie cu o cerere prin care solicitati sa va informeze cum s-a solutionat plangerea dvs.
Aceeasi situatie si daca va trimit la parchet.
Succes.
Av. M.Hornea
Va multumesc,
O precizare: Doarul a fost trimis la Parchetul de pe langa Judecatorie in prima faza!?
Da. Este desemnat un procuror care va verifica si incuviinta orice acte va face ofiterul de politie in cercetare. Tot el va da si solutia urmaririi penale.
Succes.av. M.Hornea
Politia,Parchetul, ca si instantele de judecata sunt sesizate cu extrem de multe cauze,afluxul acestora fiind pentru unele dintre aceste unitati, chiar enorm,deci este vorba depre timp si despre rabdare.
Mergeti la politie sau solicitati in scris sa vi se comunice stadiul cercetarilor,desi consider ca este mult prea devreme..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva unei persoane fizice tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! In luna ianuarie anul curent am depus la Parchet (sector 6) o plangere penala impotriva unei persoane fizice pentru inselaciune, am primit numarul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda ? gabrielcpg gabrielcpg Bună ziua, în urmă cu 5 luni am căutat pe net o firmă pt a-mi executa o comandă de mobilă. După verificările facute la Registrul Comerțului asupra ... (vezi toată discuția)