avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate jalina1982

Activitate jalina1982

Buna ziua! As avea o intrebare, pentru decontarea navetei cadrelor didactice, daca se deplasează cu masina înmatriculata pe numele altei persoane, este suficient contractul de comodat sub semnătura privată sau trebuie autentificat la notar? Multumesc!
A doua semnatura pe OP trebuie sa fie obligatoriu a contabilului institutiei, indiferent daca acesta are si CFP-ul sau nu.
Daca sunt aferente anului 2013, pentru suma recuperata trebuie facut op la Bugetul de Stat, contul puteti sa - l cereti de la Trezorerie, iar nota contabila este 658 = 4481 cu suma restituita la bugetul de stat.
Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti care sunt notele contabile de inregistrare a imputatiei stabilita de Curtea de Conturi pentru indemnizatia de conducere, si cum se procedeaza cu suma retinuta se vireaza la Bugetul de Stat sau poate fi lasata in contul de salarii??
Multumesc!!
Buna Ziua,
Va rog sa mi spuneti daca un presedinte de la o asociatie de proprietari poate sa fie si cenzor la o alta asociatie de proprietari.
Nu este incompatibilitate??
Cum se face inchiderea conturilor la unitatile de invatamant finantate din TVA prin bugetele locale?
Discuție oug 13/2010
Buna ziua. Va rog daca sa mi spuneti cum se contabilizeaza scutirea de contributii conform oug 13/2010, atat cele retinute de la salariat cat si cele datorate de societate? Daca salariatul este incadrat cu un salariu de 1200 lei (venit brut), scutirea de contributii se realizeaza la suma de 1200 de lei sau se plafoneaza la un anumit nivel??
ANGAJAREA UNUI SOMER CF OUG13/2010

Buna ziua, societatea la care lucrez vrea sa angajeze someri cf oug 13/2010, am fost la Ajofm Vatra Dornei si mi au zis ca ei nu au nici un fel de formular, m au trimis la finante unde mi au spus acelasi lucru. Va rog sa mi spuneti in ce conditii se poate beneficia de aceasta ordonanta, si unde trebuie sa ma adresez??