avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Activitate g_p

Activitate g_p

Răspuns la discuția Răspundere executor
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Am trimis notificarea. Nu am nici un răspuns, încă. Voi depune plângere penala. Altă cale nu am.
Răspuns la discuția Răspundere executor
Nu. Nu s a demararat alta executare. Nici nu ar fi avut cand. Sentința a rămas definitivă în urmă cu 2 luni iar comunicarea sentinței s a făcut în urmă cu o luna. Am recuperat deja garantatia, taxă de timbru judiciar iar partea care a pierdut s a și angajat să plătească cheltuielile de judecată în maxim o săptămâna. Nu știu însă dece executorul nu ridica somatia și propriile de pe cont. Nu răspunde la solicitari. Am rugat chiar instanța să I trimita și lui comunicarea sentinței.
Răspuns la discuția Răspundere executor
În sentința rămasă definitivă scrie că executarea a început și continuat în mod nelegal și desființează executarea silita și a tuturor actelor întocmite în dosarul nr......./aflat pe rolul BEJ.......
Am câștigat o contestație la executare silita. Executarea a fost nelegala conform sentinței. Cu toate acestea, de 2 luni, executorul nu ridica prioritară de pe conturi și nici somatia imobiliara. Ce am de făcut, în acest caz? Mulțumesc!
Am avut contul poprit și o somație imobiliara in urma unei executări silite. Am făcut contestație, am câștigat pe fond iar la apel mi s-a dat dreptate din nou și s-a respins, pastrandu-se hotărârea de pe fond în totalitate. Cum fac ca executorul să ridice somatia imobiliara și poprirea conturilor? Il înștiințează instanta? Trebuie sa-l notific eu? Partea adversa trebuie sa-mi restituie și cheltuielile de judecată, în totalitate. Cum primesc acești bani? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Act autentic
Fostul proprietar a încheiat în septembrie , anul acesta, la 9 ani de la vânzarea imobilului, cu președintele asociatiei de proprietari. Au depus un act de vânzare cumpărare, dej mana, încheiat în 2007 (clar a fost antedatat-o), prin care spune a cedeaza drepturile asociației. Dar la acea vreme președinte al asociației era altcineva, iar actualul președinte a cumpărat garsoniera la 3 luni dupa ce este datat așa zidul act de mana? De ce a semnat el în numele asociației, nefiind nici măcar proprietar? Președintele de atunci spune că niciodată nu a fost vreo discutie despre așa ceva și el nu știe nimic.
Discuție Act autentic
Este valabil un act încheiat la avocat, în 2016 , pe baza unui act de mana , încheiat în 2007, privind cedarea investiței de gaz. Fostul proprietar, dela care am cumpărat imobilul în 20007, s-a dus cu președintele asociației la avocat în 2016 si a făcut această cedare. Mai sunt eu proprietarul instalațtiei, drept dobândit în 2007, s-au nu? Mulțumesc!
Răspuns la discuția proprietate bransament gaz
Doar sa mi se recunoasca acest drept. Fostul proprietar (cel de la care am cumparat apartamentul) a mers in urma cu 2 luni impreuna cu presedintele asociatiei de proprietari, la un avocat si a dat o declaratie precum ca el este proprietarul bransamentului si i-o cedeaza asociatiei. Spun ca au facut un act de mana in urma cu 10 ani. E normal, ca la 10 ani de la cumpărarea apartamentului să apară fostul proprietar și să întocmească la avocat aceste acte? Nu stiu ce trebue să fac, în acest caz, pt a mi se recunoaște faptul că la data cumpărării am intrat în posesia tuturor bunurilor deținute de vânzător în acel imobil. Ce ma sfatuiti să fac? Mulțumesc!
Pot face o cerere pt o actiune în constare privind dreptul meu asupra investitiei de gaz , respectiv la data cumpărării am intrat si in posesia acestui drept chiar dacă nu e trecut în contractul de vânzare -cumpare ,(cel de la care am cumpărat a realizat aceasta investițtie)?
Răspuns la discuția Proprietate bransament gaz
Mulțtumesc frumos! Ce ma sfatuiti să fac? Sa merg in instanțta să dovedesc că eu sunt proprietarul branșamentului sau să mă îndrept împotriva vânzătorului?