avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Activitate cipriang4s

Activitate cipriang4s

Buna ziua,suntem o familie formata din 5 membri si sotia este coproprietara impreuna cu 2 frati si mama ei pe un apartament de 44mp,persoane totale care locuiesc=10 persoane,sotia are dreptu pe 5mp,sa locuim 5 persoane pe 5mp nu putem,exista vre-o lege ceva care sa ne dea dreptul la o locuinta anl sau sociala?
multumesc anticipat!
DATA DECES BUNIC 1997,DATA ACT PARTAJ 2007,PARTI SEMNATARE BATRANA CM.,FIICA FR,NEPOTII 1,2,3 DUPA UN FIU DECEDAT,IAR 2 FRATI AU AVUT ACT NOTARIAL PRIN CARE AU RENUNTAT LA TERENURI DAR NU SI LA CASA,DECES BATRANA 2013 28 IULIE!
Răspuns la discuția DREPTUL UNUI COPROPRIETAR
eu nu am zis ca camataria este legala dar e singura solutie atat timp cat fratele nu vrea nici bani sa dea,nici sa ma primeasca in casa si un camatar este dispus sa imi cumpere partea!
Răspuns la discuția DREPTUL UNUI COPROPRIETAR
sa cer in instanta iesirea din indiviziune? sau sa cer integrarea in spatiu exista o procedura ceva? multumesc mult!
ok .multumesc pentru raspuns,dar daca casa a fost construita cu bunicu si bunicu a decedat inaintea batrinei,atunci cand a decedat el nu sa facut succesiunea de catre cei 4 copii ,se mai poate face ceva?
Răspuns la discuția DREPTUL UNUI COPROPRIETAR
ca nu pot vinde am inteles,problema este ce fac eu am un bun si nu ma pot folosi de el
Răspuns la discuția Executare silita
daca nu am facut contestatie in anulare nu se mai poate suspenda?
Răspuns la discuția Executare silita
unde se poate cere suspendarea executarii?
Buna ziua ,sunt coproprietar impreuna cu mama,sora si fratele asupra unui apartament,sora este plecata,fratele sta in apart,desi are casa de locuit la tara,eu nu am cheie de la apartament si nu pot intra in casa ,ce este de facut legal,pot vinde unui camatar partea mea de proprietate?
Buna ziua,numita C M. a incheiat un Contract de partaj voluntar prin care ia lasat casa unui nepot cu instituirea uzufructului viager!Nepotul nu a ingrijito pe CM si nici nu a inmormantato!numita CM mai are 2 copii care nu au fost trecuti in acte,acum dupa ce CM a decedat se mai poate anula acest contract de partaj voluntar?