avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters142942

Activitate ContSters142942

Răspuns la discuția Contract de sponsorizare
Multumesc.
Buna ziua.
Am un blog pe care imi astern gandurile. De curand am primit un mesaj de la reprezentantul unei firme ca ar dori sa ii promovez produsele printr-un concurs pe blog si un banner, iar eu si castigatoarea vom fi rasplatite in produse. Am acceptat in intentia de a ajuta. Cand am facut extragerea, am redirectionat castigatoarea sa contacteze sponsorul pentru revendicarea premiului, doar ca acesta a invocat diverse motive cerand CNP pentru facturare ca sa-si scoata produsul din contabilitate. Castigatoarea in mod normal nu a acceptat, desi el cica i-ar fi aratat ca este inregistrat la ANSPDCP. Mentionez ca datele castigatoarei nu i le-am cerut eu. Am spus sponsorului ca poate sa-mi faca mie factura, dar mie mi-a zis ca imi va trimite un contract de prestari servicii. Mentionez ca atunci cand m-a contactat nu a specificat de contract sau alte minuni. A spus ca pur si simplu va trimite el premiile fara alte conditii. Acum vrea contract in condtiile in care eu nu am un castig din acesata "afacere". E prima data cand ma incurc cu asemenea tampenii si mi-am pus si cititoarea in cap. Mi-a trimis un draft de contract in care nu specifica ce obligatii fiscale am eu pentru acel "premiu". In cazul in care accept sa semnez contractul si imi trimite mie produsele respective ce obligatii fiscale am ca persoana fizica? Multumesc! #-o#-o#-oX-(:sorry:
Am o intrebare. Daca cineva imi publica buletinul pe facebook fara sa blureze datele personale ce masuri pot sa iau si ce lege se incalca? #-o :( X-(
Buna ziua. Aveti idee conform carei legi conducatorii auto de atocare au dreptul ca tinuta obligatorie sa fie decontata de institutie?
Buna ziua.
Am si eu o nelamurire legata de acordarea diurnei, in cazul unei persoane care lucreaza la o firma de transport. Firma inchiriaza masina cu tot cu soferi unei firme de turism. In pachetul de turism cazarea si masa, cateodata sunt incluse. In acest caz soferii mai primesc diurna pentru deplasarea in strainatate de la transportator? Multumesc.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
uger
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
atacant
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
arogant :">
Răspuns la discuția indemnizatie somaj
Am inteles. Multumesc pentru promptitudine.
Răspuns la discuția indemnizatie somaj
Va multumesc pentru raspuns. Nu sunt inregistrata la finante ca PFA. Nu fac bani din aceasta afacere ca sa imi deschid PFA. Pur si simplu fac comanda pentru mine cand am nevoie. Deci pot sta linistita in privinta indemnizatiei.