avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate Avocat Czifra Erich

Activitate Avocat Czifra Erich

Răspuns la discuția cazier
Intr-adevar, asa cum a precizat dna avocat, nu exista nici o interdictie prevazuta de lege pentru a sustine un examen in vederea obtinerii permisului de conducere de catre o persoana ce are antecedente penale.
Răspuns la discuția examen avocat stagiar
Trebuie doar sa urmariti periodic site-ul www.unbr.ro si astfel veti putea afla toate informatiile necesare dvs.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Cel mai mult conteaza cunostintele acumulate in timpul facultatii. Se presupune ca dupa terminarea facultatii se cizeleaza ce s-a invatat in anii de facultate. Eu iti sugerez sa tratezi cu maxima seriozitate acest examen pentru ca nu va fi unul usor. Dar nu este imposibil de promovat.
Răspuns la discuția Plangere penala pentru furt
De asemenea, puteti sa va prezentati personal la politie si, in mod normal, va vor indruma cei de la politie in intocmirea unei plangeri penale
Răspuns la discuția Distrugere
Fapta savarsita de dvs intra sub incidenta art. 217 C. Penal. Dar, potrivit art. 217, al.6 C. Penal, impacarea partilor inlatura raspunderea penala. Astfel, daca veti recupera prejudiciul, patronul respectiv poate sa isi retraga plangerea formulata, astfel fiindu-va inlaturata raspunderea penala
Răspuns la discuția cazier judiciar
Potrivit art. 134 Cod Penal, a intervenit reabilitarea de drept
Reclamantul din speta poate avea calitatea de martor in procesul penal. Ramane la aprecierea instantei daca il admite ca martor sau respinge aceasta proba, daca se afla intr-o relatie de dusmanie cu paratul.