avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate Militant

Activitate Militant

Răspuns la discuția Despre înregistrare mãrci
Mulțumesc. Așa am și făcut. Am primit răspunsul OSIM, a fost înregistrată cererea care a întrunit condițiile preliminare.
După publicarea cererii, cât timp au terții pentru a ridica obiecții?
Aș dori să știu cum se calculează accizele la alcool, în speță la BAUTURI FERMENTATE, ALTELE DECÂT BERE SI VINURI?

Mulțumesc. O seară bună.
Răspuns la discuția Unde se înregistreazã un site?
Eu vă recomand să luați un domeniu în .ro Costă mai mult, apx 250 lei, dar este al dvs pe viață. În .com costă mai puțin, apx 12 $ și trebuie înnoit anual.
Dacă doriți ceva simplu, de tipul unui blog, atunci o platformă cum este www.wordpress.com vă oferă gratuit zeci de șabloane interschimbabile și la care puteți schimba culorile, headerul ș.a. și adăuga domeniul dvs .com sau .ro contra unei taxe anuale de 13 $. Altfel veți avea nevoie de cumpărarea unui spațiu pe un server (care costă destul de mult dacă e de calitate), servicii de întreținere ș.a.
E mai comod așa (pe wordpress), mai ales dacă nu sunteți o persoană familiarizată cu administrarea unui sait. De trăit din asta e greu, foarte greu. Sunt cazuri, dar foarte rare.
Răspuns la discuția Despre înregistrare mãrci
@edipav,
Am depus cererea prin poștă cu dovada achitării tuturor plăților atașată. A fost confirmat de OSIM că totul este în regulă. Iar dimensiunea minimă mi s-a spus de la OSIM că nu contează atâta vreme cât se disting elementele reprezentării grafice. Am trimis înainte de primirea răspunsului o reprezentare 7x7 care să fie atașată dosarului.
Răspuns la discuția Despre înregistrare mãrci
Va mulțumesc pentru îndrumare!!
Răspuns la discuția Despre înregistrare mãrci
Multumesc inca o data pentru amabilitate si ajutor.
Răspuns la discuția Despre înregistrare mãrci
Inteleg, dar nu le-am depus peronal, le-am trimis prin posta. Deci nu am numar de inregistrare sau stampila osim...
Răspuns la discuția Despre înregistrare mãrci
Bambinuta a scris:

Da puteti trimite pana la publicarea marcii inregistrate fotografii sai desene cu dimensoiunea 6 cm x 6 cm.Nu se poate respinge o cerere de inregistrare marca pentru motivul ca prezentarea marcii este mai mica de 6x6 cm.


Stimata doamna, va multumesc din suflet pentru raspuns. Mi-a revenit inima la loc. =D>
Le voi trimite luni. Am nevoie de o cerere speciala sau fac doar o referire la numele marcii si e suficient?
Răspuns la discuția Unde se înregistreazã un site?
Eu nu am înțeles ce anume doriți să înregistrați. Un domeniu de internet? gen solutiieconomice.com (la www.dynadot.com sau www.godaddy.com etc)? solutiieconomice.ro (la www.rotld.ro)?
Depinde ce sait doriți. De multe ori puteți rezolva și fără un specialist în domeniu. Atenție ca totul să fie pe numele dvs! (Să nu vă treziți peste un timp că vă merge bine și amicul care v-a ajutat cu achiziționarea domeniului zice că e mai bine să fie al lui :)
Poate reușesc să dau răspunsuri mai bune dacă sunteți puțin mai exact.

Succes!
Ieri am trimis actele pentru înregistrarea unei mărci însoțită de o reprezentare grafică.
reprezentarea grafică are dimensiunea de 4,2x4,2 cm. Este prea mică reprezentarea? Poate duce la invalidarea cererii? Este nevoie/pot să trimit un desen de dimensiuni mai mari (până în 8 cm) pînă la publicarea cererii?

Mulțumesc anticipat pentru bunăvointă.