avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters149

Activitate ContSters149

Răspuns la discuția succesiune si vanzare
Faceti succesiunea, partajul succesoral si apoi.

inainte de efectuarea tranzactiei intracomunitare ar fi trebuit sa va inregistrati in Registrul operatorilor intracomunitari.
"Contribuabilii au obligatia sa se inscrie in Registrul operatorilor intracomunitari:
1. La data inregistrarii ca platitori de TVA, DACA au intentia sa efectueze operatiuni intracomunitare
2. Inaintea efectuarii operatiunilor intracomunitare de catre persoanele inregistrate deja ca platitoare de TVA"
Răspuns la discuția acte vanzare cumparare
Puteti sa mai faceti si o cerere pentru un extras de carte funciara pentru informare sa vedeti cine este trecut la proprietar. Daca bunul nu a fost dobandit in timpul casatoriei, trebuie sa mergeti cu actele doveditoare la notarul care a facut contractul, sa faca madificarea.
Daca bunul a fost dobandit in timpul casatoriei nu trebuie sa semneze neaparat si el actul de cumparare initial, dar acum nu puteti sa vindeti fara semnatura lui .
Intrebarea este daca s-au despartit cu sentinta de divort sau nu.
Răspuns la discuția amenda RATP
In orice proces verbal trebuie sa existe o rubrica dedicata pentru "mentiuni"
Acolo ar fi trebuit sa completati, atunci cand vi s-a dat sa semnati procesul verbal, ca ati fost controlata in afara mijlocului de transport, in statie sau ca ati avut bilet de calatorie etc si faceati contestatie.
Daca ati semnat ca ati fost prinsa circuland fara bilet de calatorie intr-un mijloc de transport in comun, inseamna ca ati "recunoscut si regretat fapta".
Este de neinteles faptul ca au avut "incredere" in dumneavoastra ca dati datele exacte. Verificati procesul verbal sa contina toate datele obligatorii.
LE: Daca nu vi s-a dat asa ceva, sa fie sanatosi.
Nu o sa existe nici o lege prin care sa acorde niste drepturi traducatorilor iar dumnealor sa renunte la niste bani, mai ales daca majoritatea parlamentarilor sau rudelor acestora sunt Notari Publici.
Răspuns la discuția Info
Chiar dvs ati spus, 750.000 Euro este suma limita de despagubire acoperita de polita RCA, pentru anul 2008, daca printr-o sentinta suma ar fi fost mai mare, restul ar fi fost acoperit din buzunarul celui gasit vinovat, acesta este singurul rol al acestei cifre. Suma exacta se stabileste printr-o sentinta, cum inteleg ca a fost si cazul in cauza.
LE: Daca sentinta este definitiva.
Răspuns la discuția contract de comodat
Faceti un contract de comodat intre dumneavoastra si firma dumneavoastra, in care sa stipulati ca toate cheltuielile rezultate din folosinta masinii in interesul societatii sunt suportate de catre societate. Sunt destule modele daca o sa cautati pe google
Răspuns la discuția scaderea ratei lunare Banca
Prin contract de refinantare pe termen mai lung la aceeasi banca sau la altele. Faceti un calcul pe termen lung incluzand dobanda si taxele percepute pentru un nou contract si pe cele de rambursare inainte de termen si vedeti daca se merita.
Numai bine!
Răspuns la discuția Organizare Tombola
consultati OUG nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc:
www.avocatnet.ro/content/art...
veti gasi si conditii (art 12) si taxe (Art 13, 14...)
O zi buna!
Răspuns la discuția ZI LIBERA
mai este dezbatut acest subiect despre orele suplimentare si sarbatorile legale: www.avocatnet.ro/content/for...
poate gasiti ceva util.
O zi placuta!