avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate emil6702

Activitate emil6702

Buna ziua. Daca prin Horatare definitiva s-a obtinut compensarea in puncte ANRP pt imobil nerestituit, se mai poate obtine apoi uzufructul pentru o perioada de o generatie pe care l-ar fi adus acest imobil (2 etaje si subsol pe Calea Victoriei)? In acest caz, s-ar mai achita taxa de timbru? Va multumesc.
Cererea a fost declarata admisibila, a avut documentele atasate referitor la speta, mai trebuie sa stabilesc pretentiile si sa justific cu documente, dar pana acum nu mi s-a solicitat.
Buna seara,
Stie cineva daca la CEDO, avand o cerere admisibila, se pot depune ulterior documente in format electronic sau pe suport CD, DVD, etc.?
Va multumesc
Buna ziua
Cunosc o doamna care are nevoie de ajutor cu un sfat. Respectiva doamna castiga de 3 ori mai mult fata de sotul sau, plateste din banii ei rata la casa si masina plus inca alte 2 sau 3 credite. Sotul sau nu participa la aceste cheltuieli, insa din cauza ca nu si-a achitat datoriile la stat (este PFA), ANAF a pus sechestru asigurator pe locuinta platita de sotie. Cred ca deja banuiti intrebarea: doamna poate face ceva pt a nu ajunge in strada din cauza sotului sau (de care a intentionat sa divorteze mai demult)? Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Conexare dosare
Nu credeti ca ar trebui sa aveti o alta abordare inainte de a emite judecati de non-valoare prin mesaje nedorite? Deci exceptia de care vorbeam, daca vreti sa stiti, a fost respinsa la primul termen, da? Iar avocatul celeilate parti este consilier PSD, asa ca mai bine va vedeati de oala cu ciorba.
Răspuns la discuția Conexare dosare
Multumesc, stiu ca sunt sanse infime prin revizuire, ma gandeam in primul rand sa nu mai umblu din nou dupa acte, multe au si expirat.
Răspuns la discuția Conexare dosare
Multumesc pt raspunsul dvs deosebit de amabil, deci nu se poate redeschide vechiul dosar, nici macar prin revizuire? E vorba totusi despre un document despre care nu stiam.
Discuție Conexare dosare
Buna seara,
Intr-un proces de succesiune, dupa multe termene si acte solicitate, mi s-a respins actiunea pe o exceptie din oficiu deoarece nu am putut sa aduc un act.
Daca deschid un alt proces, se poate conexa cu cel deja solutionat anterior (deoarece am achitat totusi niste taxe de timbru) sau se poate redeschide vechiul proces daca aduc actul pe care nu am putut sa-l depun?
Mentionez ca apelul a fost respins.
Va multumesc
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si crezi ca avea nevoie de sustinatori? de ce nu-ti vezi de barna din ochii tai? eu am cerut o parere, nu sa comenteze o hotarare a justitiei. Ca sa pricepi si tu, avand mari dubii in acest sens, judecatorii au considerat ca sumele cheltuite de mine pt reparatiile pe care asociatia nu le-a facut sunt suficiente pt acoperirea debitului. Ti-as zice de la obraz sa-ti fie rusine pt nesimtirea cu care m-ai abordat, fara sa ma cunosti, dar sunt convins de absenta acestuia. Si ca sa te convingi ca te-ai bagat ca musca-n balegar, nu, eu nu am cerut nimic, da? Sper ca alta data sa-ti vezi lungul nasului si sa nu te bagi unde nu ai habar.
Da, multumesc, ce poate face executorul, sa le ia actele si sa modifice debitul?
Chiar nu am idee.