avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, Stie cineva daca la CEDO, avand o cerere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, Stie cineva daca la CEDO, avand o cerere admisibila, ...

Buna seara,
Stie cineva daca la CEDO, avand o cerere admisibila, se pot depune ulterior documente in format electronic sau pe suport CD, DVD, etc.?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 10:55, 29 Septembrie 2021
O cerere la CEDO trebuie să conțină toate informațiile solicitate în părțile relevante ale formularului de cerere și să fie
însoțită de copii ale documentelor justificative relevante.

Orice omisiune în completarea formularului sau simplul fapt de a nu anexa copiile documentelor necesare poate determina Curtea să refuze înregistrarea cererii fără a o examina.
Cererea a fost declarata admisibila, a avut documentele atasate referitor la speta, mai trebuie sa stabilesc pretentiile si sa justific cu documente, dar pana acum nu mi s-a solicitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

întrebare privind forma unei plângeri adresată la cedo neamtu2015 neamtu2015 Doresc să formulez o plângere la CEDO. Am citit că plângerea trebuie să aibă un anumit format ,anumite caractere, un număr maxim de pagini, etc. Am ... (vezi toată discuția)
Completare formular cedo eugen82 eugen82 Doresc sa introduc o plangere la CEDO pentru o firma al carei administrator sint, am de completat formularul si am urmatorele neclaritati: 1. in ghidul de ... (vezi toată discuția)
Cer informatii despre modul in care se poate trimite un dosar la cedo BoancaNicolae BoancaNicolae Am lucrat la Turnatoria de Otel din Resita. Din anul 2001 nu am mai avut grupa I de munca deoarece uzina nu a facut demersurile necesare conform HG 1025/2003 ... (vezi toată discuția)