avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate lucianrosca

Activitate lucianrosca

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cred ca unii isi merita soarta....

Irina Pricop a scris:

Daca vrei sa intelegi, bine. Daca nu, asta e. Banca nu notifica prin telefon si nici prin mail asemenea lucruri. Daca mai vrei sa-ti iei plasa o data, n-ai decat. Dar macar de data asta asculta, ca sigur si data trecuta ti s-a spus sa nu pui botul la faza de pe forum si te-ai dat intelept.

ion_cristian73 a scris:

Teapa e ce au facut strainii. Banca incearca sa scape de situatie sa le acopar eu toata paguba.



5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai mult ca sigur, si telefonul de la banca era teapa. In caz de frauda, ar fi alertat politia oricum, nu v-ar fi cerut sa "puneti banii"...
cred ca violenta emotionala se confirma tocmai prin apelurile celor cu care ati vorbit.....
Firma e detinut-o inainte de casatorie sau a fost creata dupa? Daca a fost inainte, dividendele nu se partajeaza, sunt proprii.
eu le-am dat "mura-n gura" date despre unde ar fi unele lucruri furate si nu s-a intamplat nimic. Nu erau supozitii, erau date tehnice concrete.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care e prezumtia de nevinovatie? Omu' a si recunoscut ca a facut mizerie. Prezumtia pentru altii? Prezumtia inseamna ca cineva nu poate fi considerat din start infractor/contravenient, pana la proba contrarie. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii vigilent, inclusiv cu montarea sistemelor de supraveghere. Cine stie ca nu e un om de joasa speta, nu are de ce sa se teama de ele.

DlGoe a scris:

Doamnelor, domnilor, nu ridicati piatra! Omul face ce a vazut. Toti derbedeii, h*tii si escr*cii, de la vladica pana la opinca, beneficiaza de prezumtia de nevinovatie! Sau va faceti ca nu stiti cum merg treburile pe aici?! P.S. In lumina maretelor decizii ale ccr/dorneanu ,,proba" nu poate fi luata in considerare!

5 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu nu as avea tupeul sa invoc ca sunt spionat.
Ati avea dreptul la 50% din partile sociale, adica 50% din eventualele dividende care se vor da. Daca va implicati in firma numai cu acel imprumut, e discutabila moralitatea celor 50%. Dar asta e alta treaba :)
Daca intentia (dorinta) este a dv., de ce este necesar un acord notarial pentru asta? Ii platiti si gata :)
Răspuns la discuția Orice detaliu important va rog
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura solutie e sa va mutati. Cei 1500 lei pe care ii dati lunar sunt bani pierduti si in mod sigur gasiti o chirie foarte ok in care sa aveti liniste. Zic ca trebuie fortata nota cu mutatul, asa-s unii barbati :))