avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters155307

Activitate ContSters155307

Răspuns la discuția evidenta chitantiere
pai exact despre asta e vorba, unde inregistrez numerele si seriile
Buna ziua, la un ong in ce fel de registru se tine evidenta chitantierelor, inainte de a fi date in lucru? Dupa stiu ca se trece in registru de casa, dar inainte?
Discuție Munca la negru?
Buna ziua, tocmai ce mi-am deschis un sc. si vreau sa vand in balci pe taraba. Eu sunt administratorul acestei firme si as vrea sa stiu daca sunt eu vanzator trebuie sa am carte de munca?
Va multumesc anticipat
Discuție credit start-up
Buna ziua, am deschis o firma saptamana aceasta si as vrea sa stiu daca pot obtine un credit pentru investitie si in ce conditii?
Răspuns la discuția Masina furata
Dar eu nu stiu cine este persoana care i-am inchiriat-o, pentru ca mi-a dat datele false. Si nu prea pot dovedi ca am inchiriat-o
Discuție Masina furata
Buna ziua, am nevoie de un raspuns urgent. Am cumparat o masina inscrisa pe bulgaria in aprilie si am dat-o in chirie la cineva. Acel cineva mi-a dat o copie de pe buletin care nu era al lui. Deci eu am inchiriat masina la un necunoscut.Acum am aflat ca masina este la politie, si a fost folosita de niste oameni care nu ii cunosc care se ocupa de furat petrol. Ce ar trebui sa fac in acest caz? Se poate sa ma interogheye ca complice?
Răspuns la discuția patron
Foarte simplu. Faci sesizare la garda financiara, politia economica si protectia munci.
Da, m-am exprimat gresit, insa cea ce vreau este sa fie o activitate independenta.
Ceea ce ma intereseaza in principiu este ordonanta pentru asociatii si fundatii in spania. Documentatia probabil e diferita fata de Romania, dar nu foarte mult.
Buna ziua, as dori sa stiu care este legea in spania pentru ong-uri, adica cum este OG 26/2000, si cam ce documentatie ar trebui. Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Diurna Ong
PERSOANELE COLECTEAZA FONDURI IN DIVERSE REGIUNI ALE TARII , FIIND ZILNIC IN DEPLSARE