avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2066 soluții astăzi
Forum Activitate alex_gav

Activitate alex_gav

Răspuns la discuția Concediu fara plata?
Va multumesc,dar in situatia actuala,patronul firmei spune ca nu mai are sa ne dea de munca o anumita perioada...ce este de facut?
Poate au mai fost intrebari de acest fel,ma aflu intr-o situatie aiurea,pe scurt, firma privata unde lucrez,pe mine si alte colege ne-au trimis in concediu fara plata,concediul legal am avut doar o saptamana in acest an,anul trecut nu ne-a dat concediul legal pe motiv ca este mult de munca,de plata nici atat....Va intreb,daca tot ne-a trimis in concediul fara plata,obligatoriu,nu trebuia sa ne dea o decizie?Mentionez ca nu am facut cerere de concediu fara plata.
Va multumesc.

Buna ziua,am si eu problema,am contractat un imprumut de la o banca,am platit aproape 50% din imprumut dupa care nu am mai putut plati,este vorba de o suma de 3450 eur. Dupa aproape 2 ani am fost executat silit de catre un exec.
bancar (blocare card de salariu 10 luni,proprire pe venituri etc.).In toata aceasta perioada,s-au platit bani atat de unde lucrez cat si din blocarea cardului de unde trebuia sa-mi iau diferenta de salariu(extrasele de cont spun ca s-au virat banii in contul exec. bancar). Dupa un an si cateva luni ma trezesc cu un exc.jud.ca ma executa pe o suma mult mai mare fata de creditul imprumutat + cheltuieri de executare si plata sa se faca in contul trimis de el.
Intrebarea mea este : este posibil ca o banca, prin executorii sai sa te execute de doua ori pe aceeasi restanta?
Se poate vedea www.avocatnet.ro/content/for...
Răspuns la discuția contestatie executare silita
Eu am platit onorariul fostului exec.bancar suma cuvenita,am documente,acum vine un exec.jud.cere si alt onorariu mult mai mare plus debit de la banca mai mare cu toate ca eu am achitat 60% din debit. Oare acest fapt nu este un abuz?
Răspuns la discuția contestatie executare silita
Am aflat chiar de la juristul inst.unde lucrez.Am facut copii dupa documente,la domiciliu nu am primit nimic din partea acesyui exec.jud.
Răspuns la discuția contestatie executare silita
Este doar o comunicare a unui executor judecatoresc, atat,prin care se specifica doar debitul restant,onorariul si cererea de continare a exec.de la banca.Nu exista o hotarare judecatoreasca din partea bancii.
Răspuns la discuția contestatie executare silita
Pentru ca sa va faceti o idee;www.avocatnet.ro/content/for...
Răspuns la discuția contestatie executare silita
Problema este ca depasesc cu mult creditul si onorariul platit exec.bancar.
Ce as putea face?
Răspuns la discuția contestatie executare silita
Am avut un credit la o banca,am fost exec.silit in 2010 prin proprire pe salariu de catre un exec.bancar. In tot acest timp,de la inst.de unde lucrez s-au virat in contul exec.bancar o anumita suma de bani. Ieri institutia unde lucrez a primit de la alt un exec.jud.o comunicare prin care ii comunica ca trebuie sa-mi retina atat creditul cat si onorariile.
Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ce termen prevazut de lege?