avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este posibil? 2 executari silite- 1 debit
Discuție deschisă în Executare silită

Este posibil? 2 executari silite- 1 debit

Buna ziua,am si eu problema,am contractat un imprumut de la o banca,am platit aproape 50% din imprumut dupa care nu am mai putut plati,este vorba de o suma de 3450 eur. Dupa aproape 2 ani am fost executat silit de catre un exec.
bancar (blocare card de salariu 10 luni,proprire pe venituri etc.).In toata aceasta perioada,s-au platit bani atat de unde lucrez cat si din blocarea cardului de unde trebuia sa-mi iau diferenta de salariu(extrasele de cont spun ca s-au virat banii in contul exec. bancar). Dupa un an si cateva luni ma trezesc cu un exc.jud.ca ma executa pe o suma mult mai mare fata de creditul imprumutat + cheltuieri de executare si plata sa se faca in contul trimis de el.
Intrebarea mea este : este posibil ca o banca, prin executorii sai sa te execute de doua ori pe aceeasi restanta?
Se poate vedea www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
alex_gav, utilizator
Cel mai recent răspuns: alex_gav , utilizator 17:48, 11 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita PaulMarica PaulMarica buna seara, va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele: am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu cipry_blue cipry_blue Buna ziua! In momentul in care la firma unde lucrez s-au virat banii in contul angajatilor am fost singurul care aveam contul de salariu 0. In urma ... (vezi toată discuția)
Plata rata refuzata de banca! Flav Flav Buna ziua, Am o poprire pe un cont apartinand unui card de credit si as vrea sa platesc in continuare ratele dar banca refuza sa-mi incaseze banii sub ... (vezi toată discuția)