avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Activitate maria_corina29

Activitate maria_corina29

si tre sa fie toti 4 prezenti? ca sotia nu mai vrea sa se prezinte. nici fiica. pot face imputernicire sau ceva? ultimul domiciliu al lui Costel a fost in ag. al bunicilor in olt deocamdata nu am deschis nimic. urmeaza sa deschidem succesiunea
inca o intrebare. va tre sa dezbatem succesiunea. in olt
am vb cu Maria, ea renunta la partea ei de casa in favoarea unuia din copiii lui Costel .
sotia si copiii lui renunta la pamant in favoarea Mariei.
partea lui Costel, casa, poate fi trecuta pe numele unuia din copiii lui daca ceilalti (sora si sotia) renunta la partea lor?ce acte tre facute pentru cedare in favoarea fiului?
costel mai are in Pitesti impreuna cu sotia lui si un apartament in alt judet (ag). poate fin bagat in succesiunea din olt sau tre dezbatuta alta succesiune in Ag? multumesc frumos!!!
multumesc din suflet!!!
buna seara,
pentru o mostenire, o casa la tara si ceva pamant.
as dori sa stiu si eu care este partea fiecarui mostenitor.
bunicii (casatoriti) au murit, intai bunicul apoi bunica.
au avut doi copii, fata Maria si baiat Costel (casatorit, 2 copii Geo si Nina).
Maria traieste, Costel a murit
au ramas in viata ca sa mosteneasca ,dupa bunici, Maria, fata lor 50%
si Dupa Costel, sotia lui si cei doi copii Geo si Nina
cat le revine la fiecare dupa lege? multumesc anticipat.
intrebarea mea ar fi daca sotia lui Costel are si ea dreptul
buna seara,
am incheiat CIM la un angajat pt o luna, timp 2 ore/zi, am trimis vineri 11.09.2020 in revisal. trebuia sa se prezinte la munca luni, 14.09.2020 sa inceapa . dar omul nu s-a mai prezentat la munca. pot sa anulez cumva contractul de munca?
Răspuns la discuția iesire din indiviziune
multumesc. acum se face cadastrarea nationala si vom avea cadastru pe toata suprafata mostenita. dar mai tre inca un cadastru? pe jumatatile care vor reveni fiecaruia? am inteles ca bucata de 500 m nu poate fi impartita in doua? ca ar fi prea mica?
buna ziua. tatal meu si sora lui au mostenit de la parinti 3 parcele de pamant. una de 500 m, una de 900 m si una de 3000 m. pamant extravilan. dar nu au facut iesirea din indiviziune. am dori sa stim cum se poate face, cum putem sa l impartim. corect ar fi jumatate din fiecare bucata pentru fiecare. as vrea sa stiu variantele si pe cale amiabila si altfel daca nu ne vom intelege. multumesc anticipat.
buna ziua. lucrez la un SRL cu 2 ore/zi. as dori sa completez venitul pentru asigurari sociale (pensie) pentru 8 ore/zi adica sa platesc eu cele 6 ore care imi lipsesc. cat tre sa mai platesc eu la sal minim pe ec.1450 lei?
buna ziua, am primit acum in iunie , dupa ce s-a tras balanta..adica pe 27.06.2016 2 chitante de la rds, una pe aprilie si una pe mai cu 2 plati. cum pot fi inregistrate? mentionez ca facturile sunt inregistrate..platile insa nu

MA AJUTA SI PE MINE CINEVA?
Răspuns la discuția alocatie marita
toata lumea raspunde cu articole din lege. voiam un raspuns pe intelesul meu ca in lege ma pot uita si eu.dar o voiam interpretata pe intelesul meu. multumesc oricum, m-am prins si eu ca nu e pt mine.