avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Activitate Lacramioara Constantin

Activitate Lacramioara Constantin

Puteți solicita deschiderea procedurii simplificate de faliment. O zi buna.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dv. sunteți titularul unei creanțe curente, născute în cursul procedurii si care cf. Legii 85/2014 se plăteste din documentele care reiese (contract, factura). Nu este necesara înscrierea la masa credala. Trebuie sa vă adresați cu o cerere de plata către administratorul judiciar. Și da în funcție de cuantumul creanței și vechime ei puteți cere intrarea în faliment. Cererea se adresează tribunalului sindic.
Răspuns la discuția Executare solitary
Daca ultima plata a fost făcută în anul 2010, datoria este prescrisa. In termen de 15 zile de la data la care s-au primit notificarea de la executor împreună cu încheierea de încuviințare a executării silite se poate face contestație la executare și se invocă prescripția. Astfel fratele dv. va fi scutit să mai plătească ceva (nu îl mai poate obliga nimeni sa plateasca).
Puteți face contract de vânzare cumpărare și pe terenul dat în arenda.
Răspuns la discuția Neplata ratei la banca
Cad ați făcut ultima plata?
Răspuns la discuția prescriere datorie finante
Daca vi s-ar atras răspunderea într-o acțiune intemeiata pe art. 138 LG 85/2006, timpul în care Anaf poate sa pună în executare silita acea sentința este de 3 ani.
Răspuns la discuția Bunuri comune soti
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, orice bun dobândit în timpul căsătoriei este considerat bun comun. Daca doriți ca bunurile dobândite în timpul căsătoriei să fie bunuri proprii a unuia dintre soți aveți posibilitatea de a opta pentru un alt regim matrimonial decât cel al comunităţii legale, respectiv regimul comunităţii convenţionale sau cel al separaţiei de bunuri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 1037 Cod procedura civila răspunde la problema dv.:
(1) Atunci când dreptul locatarului de a folosi un imobil s-a stins ca urmare a încetării locaţiunii prin expirarea termenului, prin acţiunea locatorului, prin neplata chiriei sau a arenzii, precum şi din orice altă cauză şi locatorul doreşte să intre în posesia imobilului, acesta va notifica locatarul, în scris, prin intermediul executorului judecătoresc, punându-i în vedere să elibereze şi să-i predea liber imobilul, în termen de cel mult 30 de zile de la data comunicării notificării.
(2) Dacă locaţiunea este pe durată nedeterminată, denunţarea cerută de lege pentru încetarea contractului va fi considerată şi notificare de evacuare a imobilului, în condiţiile prezentului articol.

(3) Când locaţiunea este pe durată determinată, notificarea de evacuare a imobilului trebuie făcută cu cel puţin 30 de zile înainte de expirarea termenului, dacă prin lege nu se prevede altfel.
Sunt anumite condiții care trebuiesc îndeplinite că Anaf-ul sa se indrepte către averea asociaților. Puteți cere dizolvarea și lichidarea societății pe Legea 31. Va pot ajuta daca doriți.
Răspuns la discuția Închidere firmă
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va pot ajuta cu dosarul pentru deschiderea procedurii simplificate de faliment, care va duce mai tarziu la radierea societății din Registrul Comertului. Vă aștept să luați legătura cu mine in privat daca sunteți interesata de acest demers.