Bună seara și tot respectul pentru toate persoanele implicate în procesul de lămurire a persoanelor "de față".
Întrebare: se poate ataca un contract de vânzare cumpărare cu viageră făcut de tatăl meu cu 17 zile înainte de moartea sa, către o concubină?
Menționez că tatăl meu era într-o situație precară de sănătate: cancer cu metastaze multiple: plămâni, oase ficat craniu.....
Vă mulțumesc anticipat pentru implicarea și devotamentul dumneavoastră în a ajuta oamenii aflați în situații diverse de incertitudine legală
Cu respect, DIANA
Cand am facut cardul de cumparaturi (cu o limita mult mai mica decat as fi putut obtine - alegerea mea), s-a facut interogare la ANAF. Nu inteleg de ce numele companiei ar avea vreo relevanta. Castig suma X - ce o intereseaza pe banca numele firmei care imi vireaza suma X? Poate maine e alta firma si peste inca 3 luni o a treia.
Si da, tocmai am primit aceeasi cerinta si de la Revolut. Stiam ca GDPR-ul spune ca procesatorii de date se obliga sa ceara si sa detina doar strictul necesar. Cum e numele companiei angajatoare o informatie strict necesara?
Mie deranjul mi se pare mult mai mare pt vecin sa izoleze pe interior, ii rămâne și camera mai mica, de aia vrea sa izoleze pe exterior.
Instanta nu poate impune sa se faca termoizolare interioara, nu exterioara asa cum doreste vecinul respectiv.