avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Activitate Lupes Fenina

Activitate Lupes Fenina

Daca o persoană angajata în aceeași unitate în cadrul compartimentului ,,didactic auxiliar” este scimbată de pe postul de laborant pe postul de tehnician informatician cum se va face modificarea în baza unui nou contract de muncă sau doar cu act adițional la vechiul contract de muncă?
În Revisal nu poate fi trecut actul adițional, se va face doar o simplă modificare la vechiul contract?
Mulțumesc!:(
Dupa cât timp de la angajare poate beneficia de CO o persoană?
Discuție Concediu
Perioada de concediu fârâ platâ este luată în calcul ca vechime în muncă pt. trecere la altă treaptă de salarizare??
Discuție Demisie
Administratorul unei instituţii bugetare a demisionat începând cu data de 01.04.2013, are dreptul la 6 zile de concediu de odihnă, se va acorda concediul de odihnă şi apoi preaviz??? Cum este corect??
Răspuns la discuția Încadrare
Deci conform statului de funcţii sau nu ?! ( în cei 21 de ani vechime am lucrat ca suplinitor în învăţământ, pedagog, secretar)
Discuție Încadrare
La trecerea de pe un post pe altul în cadrul compartimentului ,,didactic auxiliar,, ( pedagog - bibliotecar ), în aceeasi unitate trecerea se va face conform conform statului de funcţii aprobat de ISJ sau cum decide ordonatorul de credite !!!! (vechime în învăţământ 21 ani, calificativul Foarte bine)
Discuție REVISAL
Suntem instituţie bugetarâ, cu domeniul de activitate învăţământ, aş dori să ştiu cine are obligaţia (legal) să lucreze programul Revisal?
Mulţumesc!
O persoana care are pensie de CAP, cu diagnostic (ulterior pensionarii CAP) de glaucom absolut OS iar OD glaucom avansat compensat medicamentos (operat de cataracta)/ INSF. CARDIACA CLASA III - FA CU RITM LENT (necesita operatie pentru implantare stimulator cardiac) ar avea dreptul la pensie de handicap sau la un insotitor ?
De ce documente am nevoie la dosar sau unde ar trebui sa ma interesez? (sunt din judetul NT)
Multumesc!
Discuție Pensie CAP
O persoanâ care a lucrat la CAP, născută la 05.10.1949 cu o vechime de 25 ani (data angajării este 1964-1990, anii 1964; 1965 nu a efectuat norma în întregime, iar până în 1967 este considerat minor?), în ce condiții poate beneficia de pensie?
După vârstă ar trebui să iasă la pensie în 2014, ce trebuie să facă pentru a beneficia anul acesta de pensie? MULȚUMESC!
PS. Stagiul militar 28.07.1969-19.10.1970
Discuție programe
De unde pot descarca programul privind raportarea numarului de personal si fondul de salarii aferent anului 2010, conform Hotararii Guvernului nr.186/1995? Multumesc!