avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate giulia75

Activitate giulia75

Răspuns la discuția OUG 83/2014
Înseamnă ca voi putea să plătesc și orele suplimentare, daca nu aplic oug 83/2014
Răspuns la discuția OUG 83/2014
Mulțumesc mult de ajutor!
Răspuns la discuția OUG 83/2014
da, sunt de acord cu dumneavoastra, dar desi nu suntem institutie de stat pe deplin, ca sa zic asa, suntem controlati si de Curtea de Conturi si de ANAF, cum explicati asta?
Discuție OUG 83/2014
Cum interpretati art. 9 din aceasta ordonanta: " ART. 9
(1) În anul 2015, dispoziţiile legale privind acordarea ajutoarelor sau, după caz, indemnizaţiilor la ieşirea la pensie, retragere, încetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea în rezervă nu se aplică." Suntem un SRL , fosta directie de gospodarire comunala din cadrul primariilor, platit din fonduri publice si ni s- a facut o cerere de ajutor de inmormantare. Il acordam sau nu in conditia in care in CCM la nivel de unitate este prevazut acordarea a doua salarii medii brute. Pun in aplicare aceasta prevedere a CCM-ului sau nu.
Răspuns la discuția cotizatie sindicat
multumesc
Răspuns la discuția cotizatie sindicat
este vorba de sindicatul salariatiilor din cadrul unei societati comerciale ce are ca obiect de activitate principala cod caen 3811-colectarea deseurilor nepericuloase
as dori sa stiu si eu cuantumul cotizatiei sindicat la un membru si la un nemembru al acestuia?
Nepotul meu a fost omorat intr-un accident rutier. Familia poate primi daune materiale de la firma de asigurari , stiind ca proprietarul avea si casco la autoturism.Cel care era la volan traieste, dar nu era proprietarul masinii.