avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate bufa

Activitate bufa

Am avut la proces primul termen și pe net TB a scris " amână cauza " ; s-a dat un nou termen peste o lună. Ce înseamnă aceasta ?se cer noi probe ? voi primi acasă informare ? Procesul am solicitat să se judece în lipsă .
Am avut la proces primul termen și pe net TB a scris " amână cauza " ; s-a dat un nou termen peste o lună. Ce înseamnă aceasta ?se cer noi probe ? voi primi acasă informare ? Procesul am solicitat să se judece în lipsă .
Mi-a murit soțul acum 5 luni.Sotul a avut un apartament.A avut doi copii despre care nu a mai stiut nimic in ultimii 25 de ani. si nici eu nu stiu daca mai traiesc sau unde locuiesc.Cum pot face succesiunea ca soție ?
Corectez ,Întâmpinare nu notificare.Nu am primit Întmpinare dar deja s-a dat primul termen pe site TMB
Răspuns la discuția Intampinare
Nu se trimite notificarea de dv. reclamantului ci de către tribunal
Am primit termen la proces fara sa primesc Notificarea paratului .E posibil ?
La recurs se poate cere anularea unei exceptii,lipsa calității procesuale pasive, acceptată în faza de fond a procesului ? sau excepția nu mai pot fi anulate în calea de atac următoare ?în sentință se precizează că aceasta poate fi atacată cu recurs.Mulțumesc
La cererea de recurs ,pentru justificarea cheltuielilor de executare este obligatoriu să se anxeze chitanțele în original sau numai copiile xerox ?
Exista similitudine intre prevederile legale de micsorare prin sentinte civile ale onorariilor executorilor judecatoresti si avocati ?Adica daca prin sentinta s-a anulat o parte din onorariul avocatului cel ce l-a angajat suporta partea anulata din onorariu ? la fel la executor ,partea anulata din onorariu este acoperita de la creditor ?
Va multumesc pt. răspuns.Totuși nu înțeleg de ce instanța a anulat o parte din onorariu
„ luand in considerare ca profesia de executor judecatoresc este una liberala, astfel ca instanta nu poate impune cuantumul onorariilor percepute de acesta. ” mai ales că nu se ceruse de către nimeni această anulare iar valoarea totala a onorariului ,partea anulată= partea aprobată, este cea admisă de OG pt. executori!!!!! O acțiune în pretenții nu se mai poate face,au trecut peste 3 ani de la încasarea creanței