avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Activitate dobrescumarian

Activitate dobrescumarian

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc, asa am rezolvat!
Răspuns la discuția Copie certificat deces
Galati
Buna ziua! Tatal meu, cu care nu am avut nici o relatie vreme de 35 de ani (parasire de domiciliu +divort) a decedat si pentru dezbaterea succesiunii am nevoie de copia certificatului de deces sau extras dupa certificat deces! Problema este ca nu stiu cand a decedat (anul,ziua) nu stiu nici macar data si locul nasterii lui (aveam 11 ani cand a plecat). Cum pot proceda sa obtin copia dupa certificatul de deces,avand doar certificatul meu de nastere in care apare numele lui si hotararea de divort a mamei,decedata si ea?
Buna ziua! Tatal meu, cu care nu am avut nici o relatie vreme de 35 de ani (parasire de domiciliu +divort) a decedat si pentru dezbaterea succesiunii am nevoie de copia certificatului de deces sau extras dupa certificat deces! Problema este ca nu stiu cand a decedat (anul,ziua) nu stiu nici macar data si locul nasterii lui (aveam 11 ani cand a plecat). Cum pot proceda sa obtin copia dupa certificatul de deces,avand doar certificatul meu de nastere in care apare numele lui si hotararea de divort a mamei,decedata si ea?
Răspuns la discuția Schimbare titlu de proprietate
Multumesc mult tuturor pentru sfaturi! O seara frumoasa si dumneavoastra!
Tatal nu e decedat...sunt divortati! Actul este necesar deoarece neputandu-se deplasa (mama) iar eu locuind la aceeasi adresa am probleme cu actul de spatiu... la schimbarea buletinului,respectiv oriunde i-mi trebuie actul de proprietate...abonament mobil...etc!
Multumesc!
Buna ziua! Mama in varsta de 83 de ani,in imposibilitate de a se deplasa,doreste sa treaca apartamentul proprietate personala,pe numele meu (fiu unic)! Intrebarea este cum trebuie procedat si ce acte trebuiesc? Multumesc!