buna ziua ,acum douazeci de ani am gresit mult ,din aceasta mare mare greseala a rezultat un copil pe care la-m recunoscut doar sub amenintari de catre sectoristul de atunci eu fiind militar in una din permisi cand ma gasit a spus ca face acte catre superiori mei si ca ma baga an batalion de frica am recunoscut copilul cu mamasa nu am stat decat o luna dupa aceasta , copilul a ramas la ia si eu am platit penisie 18 ani ,acum sunt casatorit am anca un copil , problemele au aparut de vreo 3 ,4 ani primul copil cel la care iam platit pensia ma supara foarte mult se cearta cu fata mea cu sotia mea cu mine ne amenita nu mai am zile bune zice ca cat ami poarta numele sa ma astept la ori-ce ,de aceia cu lacrimi an ochi va rog exista vreo solutie legala sa pot sa fac sa nu ami mai poarte numele? cu multa stima si respect
buna ziua , de ceva vreme am ramas fara loc de munca am 45 de ani si cred ca acum gasesc foarte greu , am pus niste bani deoparte nu foarte multi si m-am gindit sa deschid un copiat acte xereox ,interbarea mea ar fi un avocat care se ocupa cu infiintarea de PFA, nu SRL nu SA doar PFA pe acest domeniu de activitate poate sa imi deschida acest PFA mentionind ca nu am calificare in acest domeniu ,daca da doresc sa incepem procedurile astept doar un numar de tel de la dvs si un pret .cu stima si respect
cine cind unde de ce murim de foame de ce nu avem aistenta medicala de ce nu avem dreptu la libera exsprimare de ce nu sint locuri de munca de ce ne sint copii desculti si analfabetici de ce nu ne putem trata in spitalele noastre ,de ce se moare in spitalele noastre ,de ce trebuie sa faci fapte antisociale ca sa cistigi o bucata de pine de ce atitea taxe de ce numi permit un salam de ce numi permit o sticla de lapte unde sint fondurile de pensi unde sint fermele noastre unde sint culturile noastre unde sint sistemele de irigare oare unde e tara mea romania