avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... caut avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

caut avocat

caut avocat cu coloana verticala pentr u a ma ajuta a da statul roman in judecata pentr u genocid art 22 din constitutie cred ca acum sint explicit
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 00:09, 16 Septembrie 2010
Nu sunteti explicit. Genocid facut cand? In 1989? Dati o cautare pe Internet sa vedeti toate procesele revolutionarilor.
Unde a mai fost genocid? Ca s-au redus salariile si pensiile? Cautati atunci definitia genocidului.
Art.22 din constitutie garanteaza dreptul la viata,precum si dreptul la integritate fizica si psihica a persoanei.In aceste conditii este de discutat pe aceasta tema
) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate
cine cind unde de ce murim de foame de ce nu avem aistenta medicala de ce nu avem dreptu la libera exsprimare de ce nu sint locuri de munca de ce ne sint copii desculti si analfabetici de ce nu ne putem trata in spitalele noastre ,de ce se moare in spitalele noastre ,de ce trebuie sa faci fapte antisociale ca sa cistigi o bucata de pine de ce atitea taxe de ce numi permit un salam de ce numi permit o sticla de lapte unde sint fondurile de pensi unde sint fermele noastre unde sint culturile noastre unde sint sistemele de irigare oare unde e tara mea romania
La naiba: ne-au ciuruit!
Am stat cu mainile in san atatia ani si acum ne intrebam unde sunt toate cele? Avem ceea ce am meritat! Imi pare rau ca va dezamagesc! Daca priviti lucrurile in acest mod in care vi l-a expus veti putea indura in continuare cu usurinta situatia noastra.
Bafta!!!!!
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
PAS22, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaccinare obligatorie - se reincearca BX BX S-a pus iar pe masa proiectul obligativitatii vaccinarii. Cum se poate lua in considerare asa ceva atata timp cat: 1. In Romania vaccinurile sunt ... (vezi toată discuția)
Pot adopta temporar un bebe? GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Dacă eu si sotia dorim să adoptăm doar temporar un copil,bebelus ,pentru a i face un bine si lui,caci ne a murit copilul la nastere si sotia ... (vezi toată discuția)
Vecin agresiv - metode de protectie a copilului ilvermar ilvermar Buna seara, Avem in bloc un vecin extrem de agresiv (in principal e vorba de agresiuni verbale). Jigneste oribil copiii (dar urmareste cu atentie sa nu ... (vezi toată discuția)