avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate CURALA

Activitate CURALA

Buna ziua.
Va multumesc tuturor care mi-a raspus la intrebari pana acum .
Am inca o problema cat timp am voie sa trimit in fara plata timpul maxim si cat timp are voie un angajat sa-si ia concediu medical chiar daca ii da specialistul unde as putea sa citesc despre aceste 2 lucruri unde scrie ce articol.
MULTUMESC
Buna ziua.
Va rog mult daca ma poate ajuta cineva cum procedez cu un angajat care pleaca in fara plata cum operez in revizal cu ce articol , cum procedez si la salariu.
Multumesc
Răspuns la discuția documente dosar angajatului
MULTUMESC MULT
.
Buna ziua.
Va rog mult daca imi poate spune si mie cineva ce documente trebuie sa cuprinda dosarul angajatului ce acte imi trebuie pentru angajat.
Multumesc
Buna seara.
Va rog mult daca ma poate lamuri cineva ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa cu o masina mai mare de 3,5 tone si daca imi trebuie atestat cpc sau cpi si daca imi trebuie cazier judiciar .
Multumesc mult
Buna ziua.
As vrea va rog daca ma poate ajuta cineva cre este legea care protejeaza femia cand se intampla violente in familie cand este lovita de sot.
Si cum as putea sa divorteze daca exista un copil la mijloc si sa nu piarda copilu
V arog mult dac ma poate ajuta cineva cu niste raspunmsuri si ce e de facut cum sa incep.
Va multumesc
Răspuns la discuția La Mulți Ani!
LA MULTI ANI 2012! MULTE REALIZARI IN NOUL AN SI MULTE MULTE SUCCESE .
multumesc mult
Buna ziua.
Va rog daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva la o problema referitor la :am o persoana care are vechime in ani de munca de 20 ani eu sant obligata sa-i acord zile de concediu mai multe inafara de cele 21 cele care scrie in contractul de munca si care e legea unde scrie acest lucru .
Va multumesc mult
multumesc tuturor pentru raspuns