avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
LIVE, ACUM (501 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Activitate PENCIUC NICULAI

Activitate PENCIUC NICULAI

Multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
Am si eu nevoie de niste indrumari:am nevoie de autorizatie de functionare in parc la o casuta si tirguri si nu stiu unde sa ma adresez.Am fost la primaria de sector si mi sa spus ca nu tine de ei. Intrebarea e,unde sa ma adresez la primaria capitalei?
Am intrprindere individuala
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția spatiu in piata
Da,am I.I. (Intreprinzator individual)si am fost la Adm.pietelor si au spus ca nu la ei trebuie ci la Primarie,insa ce nu stiu exact daca am nevoie si de auto.sanitara,auto.mediu,si daca primesc auto.de la primarie este suficient.Si ar mai fi o chestie,chioscul de unde se procura si cit costa daca aveti idee?
Multumesc
Discuție spatiu in piata
Buna ziua,
Sa-mi spuna si mie cineva unde trebuie sa merg pt,autorizatie in piata.Vreau sa-mi deschid un chiosc cu diverse,haine...si nu stiu exact de unde trebuie si ce anume acte trebuie sa iau.Am nevoie de autorizatie de functionare de la adm pietelor sau de la primarie?si apoi care sunt pasii de urmat.
Va multimesc anticipat
Răspuns la discuția INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Multumesc frumos:luck:
Răspuns la discuția INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Multumesc mult pt.raspuns. Mai am o intrebare:am nevoie si de casa de marcat?
Multumesc:luck:
Buna seara,
Am rugamintea pentru cine stie sa-mi raspunda,daca am nevoie de -Registru inventar,Registru jurnal de incasari si plati,Registru unic de control,eu fiind ne platitor de TVA.
MULTUMIRI ANTICIPATE
Răspuns la discuția PFA
MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS:luck:
Discuție PFA
Buna ziua,
Am o rugaminte la cei ce-mi pot raspunde:
M-am gindit sa-mi deschid un PFA si vreau sa stiu daca pot activa in comert cu un chiosc in piete,parcuri sau tirguri?Vreau sa ma axez pe haine+cosmetice.Intrebarea mea este dupa ce fac actele mai am nevoie de autorizatie de la primarie pentru a deschide acel chiosc in spatiile mentionate?A,inca o intrebare;sunt cadru militar in rezerva,deci nu am calificare in acest domeniu insa sotia are calificare in sensul ca a activat si are si carte de munca din care reiese ca a lucrat in domeniu.Multumiri anticipat:love1::-/
Răspuns la discuția deducere suplimentara
ce am inteles eu este ca m-au pacalit tot timpul,(ne-au pacalit pt.caeram un colectv de 7fete).Eu am demisionat, tocmai ,ca m-am saturat de neregulile din acea firma si nedreptatile care ni s-au facut timp de 3 ani.
Multumesc pt.raspunsuri:ok: