avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... AUTORIZATIE de functionare (intreprindere individuala)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

AUTORIZATIE de functionare (intreprindere individuala)

Buna ziua,
Am si eu nevoie de niste indrumari:am nevoie de autorizatie de functionare in parc la o casuta si tirguri si nu stiu unde sa ma adresez.Am fost la primaria de sector si mi sa spus ca nu tine de ei. Intrebarea e,unde sa ma adresez la primaria capitalei?
Am intrprindere individuala
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: PENCIUC NICULAI , utilizator 21:28, 20 Noiembrie 2010
Ai avut dreptate: este competenta autoritatiile publice locale. HOTÃRÂRE Nr. 348 din 18 martie 2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice Citesti acest legea aici: [ link extern ]
Ar trebuie un regulament a pietei, un administrator, si o autorizatie.
Si cele private sunt supuse normele acesta hotararea, si cele din drumir publice, etc
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. exista og nr. 348/2000 sau este o greseala a primariei orasului ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Am intrat pe pagina oficiala de internet a municipiului Targu Secuiesc pentru a ma lamuri ce drepturi si obligatii am in cazul prestarilor de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare liviu_co liviu_co Buna ziua, Certificatul constatator de autorizare a punctului de lucru eliberat de Oficiul Registrului Comerţului contine si activitati prevazute in OG nr. ... (vezi toată discuția)
Aviz de functionare primarie EraseMan EraseMan Buna ziua, Am infiintat o SRL de prestari servicii de publicitate. Am observat ca mai toate societatile din oras au un AVIZ DE FUNCTIONARE eliberat de ... (vezi toată discuția)