avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Activitate handaricimarin

Activitate handaricimarin

sunt perfect de acord,dar firma are dreptul sa dea preaviz pentru a gasi inlocuitor.Cererea de demisie este facuta cu data de 16.08.12 dar pt faptul ca am dreptul sa dau preaviz,eu voi inceta contractul de munca la data expirarii perioadei de preaviz,nu la data la care cere salariatul.Termenul de preaviz in caz de demisie este specificat in contractul de munca si in regulamentul intern,ca atare il respectam.Pe de alta parte,si salariata are obligatia de a veni la serviciu in aceasta perioada cate 4 ore/zi si de a se pune la dispozitia angajatorului.
am o salariata care si-a depus demisia.angajatorul a luat la cunostinta,a semnat demisia si a inregistrat cererea.intrucat societatea a dorit sa ii dea preaviz ca sa isi caute inlocuitor , am inregistrat instiintarea de preaviz iar salariata nu a dorit sa o semneze justificand ca nu este obligata sa vina la serviciu in perioada preavizului.aceasta instiintare se poate derula si fara a fi semnata si produce toate efectele care decurg din contractul de munca (drepturi si obligatii)?sau in lipsa semnaturii salariatei,o pot trimite prin posta cu confirmare de primire iar confirmarea sa tina loc de semnatura?
poate cineva sa imi dea model de fisa de post pentru carmangier? :)
Răspuns la discuția fisa de post microbiolog
MULTUMESC PENTRU FISA.
DACA AM UN BIOLOG , POT SA II MODIFIC FUNCTIA IN MICROBIOLOG SAU E NECESAR SA IL TRIMIT LA UN CURS DE PERFECTIONARE ?
imi poate da cineva model de fisa de post pentru functia de microbiolog?
IN CAZUL UNUI PENSIONAR LA LIMITA DE VARSTA:D REANGAJAT,SE MAI ACORDA SPOR DE VECHIME DACA ARE PESTE 3 ANI DE LA REANGAJARE SI S-AR INCADRA LA 5%?
poate cineva sa imi dea nr.contractului colectiv de munca valabil pentru ramura industriei alimentare?este necesara incheierea unui contract colectiv de munca la nivel de unitate?:bow:
IN CE TERMEN LEGAL SE POATE CERE ANULAREA UNUI CONTRACT DE DEZMEMBRARE SI VANZARE-CUMPARARE?DACA MAI EXISTA MOSTENITORI LEGALI NECUPRINSI IN ACEL ACT,EI POT CONTESTA INCHEIEREA ACESTUI ACT?
VICEPRESEDINTELE UNEI ASOCIATII PATRONALE ARE DREPTUL DE A DECIDE INCETAREA UNUI CONTRACT DE MUNCA SI SEMNAREA DECIZIEI DE INCETARE A CONTRACTULUI?
am urmatoarea situatie! cetatean de origine turca ,dar cu domiciliul stabil in Germania de peste 15 ani.momentan se afla in Romania cu viza de 90 de zile.nu este casatorit cu o persoana romana si totusi doreste carte de ezidenta in Romania.In aceste conditii poate obtine documentul , mai ales daca societatea la care intentioneaza sa lucreze vrea sa ii faca contract de comodat??:((