avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate looker2010

Activitate looker2010

Răspuns la discuția Citatie politie
Dar la cat timp dupa constatrea facuta de angajator a potentialelor lipsuri, se face acea plangere la Politie ? Banuiesc ca, totusi, nu pot trece 2 ani si abia atunci sa formuleze o astfel de plangere.
Va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra, ca intotdeauna, pertinente !
Nu, tocmai acest fapt as dorii sa-l stiu. Daca este posibil sa fie initiata o astfel de urmarie si sa nu fi primit nicio instiintare pina acum desi au trecut deja aproape 2 ani.
Buna ziua, intervin cu o intrebare, ipotetica, e drept.

Este posibil sa fi citat de Politie, pentru a fi audiat, de ex, la aproape 2 ani de la incetarea unui contract de munca ? Mai exact, daca in urma cu aproape 2 ani un angajat a decis sa intrerupa relatiile de munca cu un angajator, nu tocmai in relatii cordiale. Acesta era angajat, cu contract de munca, pe un post de Gestionar, fara intocmirea actelor ce urmeaza angajarii sale. Avea doar contract de munca- incadrarea Gestionar- si atat. Absolut nimic altceva, nici macar Inventarierea de inceput de activitate.

La final a primit decizia de incetare a contractului de munca, foarte repede , la aprox o saptamana de la incetarea efectiva.

Este posibil, totusi, sa fie inceputa o urmarie penala sau civila impotriva sa chiar daca au trecut aproape 2 ani de atunci? Fara sa fi primit nicio citatie in timpul acesta? Stiu ca aceste plangeri se fac in maxim 2 luni de la constatarea......, exista posibilitatea ca sa se fi facut acest tip de plangere si citatia sa survina dupa aproape 2 ani ?

Mentionez ca este o intrebare ipotetica

Va multumesc !!
Discuție buna ziua
indraznesc sa intervin si eu cu o intrebare legata de o situatie cu care se confrunta cinva apropiat. Pr scurt , a ramas restant de mai multe luni cu cheltuielile de la bloc , totalizand acum un cuantum de aproximativ 1800 de lei. Intrebarea mea este : Asociatia poate urma un curs legal al faptelor? respectiv sa-l actioneze in judecata pentru recuperarea debitului iar daca da in ce conditii !!

Tin sa precizez ca desi se cunoaste bine situatia lui, nu are loc de munca de mai multe luni, Asociatia nu a intreprins nicio masura pina in momentul de fata, respectiv nu a fost trecut in Tabelul Nominal ca si restantier desi verbal s-a spus acest lucru. nu a fost penalizat doar in momentul de fata este " amenintat " ( ghilimelele de rigoare) ca daca nu plateste va fi actionat in judecata .....
Răspuns la discuția plusuri si lipsuri in gestiune
chiar daca a fost o eroare de livrare ?
Răspuns la discuția plusuri si lipsuri in gestiune
a, da , sa nu uit ... el nu are nimic pe numele lui ... cum ar fi un contract de gestiune, sau un proces verbal de predare/primire a respectivei gestiuni, ..... are c.i.m. semnat pentru postul de gestionar si atat
buna ziua , daca un angajat ( gestionar ) are plusuri si lipsuri in gestiune il pot acuza de ceva ? nu stiu daca de furt sau altceva dar .... nu stiu ... poate inselaciune ? el a livrat marfuri gresit , nu stiu daca cu rea vointa sau nu , cert eca acum la final de an a iesit cu lipsuri intr-o parte si plusuri in alta parte .... iar daca un client a cerut ,spre exemplu , un obiect cu o caracteristica anume iar el a livrat altul , diferit , mai ieftin , dar incasarea s-a facut pentru cel mai scump poate fi acuzat in penal pentru inselaciune ??

mentionez de asemenea ca el nu semneaza facturile sau documente , proabil a livrat marfa gresit , pentru ca la numarare rezulta bine cantitativ, doar ca sunt incurcate sorturile..
Răspuns la discuția anexa la cim
da , asa este inteleg ce spuneti , dar eu sunt un om mai tipicar de felul meu si nu semnez ceva pina nu verific de 2 sau 3 ori ceea ce scrie /........ cum de altfel am facut o verificar ela locul de munca , gasind un document semnat de altcineva in locul meu /.... mi se pare destul de frustrant in ideea ca este un document important ....
Discuție anexa la cim
o intrebare : Anexa unui contract individual de munca se semneaza sau nu ?? mi-a fost intocmit in c.i.m. unde la un moment dat apare .... fisa postului este anexata contractului ... , dar aceasta anexa nu mi-a fost trimisa nici pina in ziua de azi