avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate Elsa60

Activitate Elsa60

Multumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Daca s-a cerut insolventa, actiunea dvs in instanta va fi suspendata.

Multumesc foarte mult pentru informații!

GRINSOLV IPURL a scris:

Dacă se deschide procedura insolvenței salariații trebuie înscriși în tabelul de creanțe de către administratorul/lichidatorul judiciar din oficiu, pe baza înscrisurilor predate de către administratorul statutar.

Dacă administratorul statutar nu mai poate fi contactat, urmăriți dosarul și, după ce societatea intră în insolvență, contactați administratorul / lichidatorul judiciar.

Desemnarea administratorului / lichidatorului judiciar o puteți vedea pe portalul instanțelor de judecată, căutând dosarul.

Sper să vă fie de folos informațiile.

Buna ziua,
Sunt inca angajata la un SRL caruia i s-a cerut insolventa de catre un creditor , termen in instanta 24 octombrie.
Societatea imi datoreaza salarii restante din martie 2024 . Am notificat administratorul , mi-am dat demisia in 30.04.2025, in vederea inchiderii CIM. Demisia nu a fost procesata , am continuat activitatea , astazi urmand sa transmit o noua demisie.
In acest caz trebuie sa actionez firma in instanta si apoi sa ma inscriu la masa credala ?
Va rog, daca este posibil , niste pasi de urmat.
Va multumesc anticipat!.
Multumesc, asa știam și eu. De ce nu îmi da ,totuși Politia numărul intern de înregistrare pentru a-l transmite la banca?

adrian@13 a scris:

Politia acordă plângerii un număr intern, după care trimite dosarul la Parchet pentru înregistrare. Acesta din urmă este numărul de dosar. Puțin probabil să fi aruncat plângerea dumneavoastră. Cel mai probabil se așteaptă dosarul de la Parchet .

Bună ziua,
Vineri 20.06.2025 am depus la Politie o plângere penala , înșelăciune bancara. Plângerea a fost redactata de o agenta de politie, am revizuit, toate detaliile, am completat formularul cu rezumatul olograf, am semnat tot. Am solicitat număr de înregistrare și mi s-a spus ca nu este Comandantul și sa revin luni. Am primit o adresa de e-mail a secției. Mai mult, banca mi-a solicitat și ea nr. De înregistrare a plângerii. Luni, 23.06 am transmis un email cu solicitarea nr. De înregistrare, dupa care am mers la secția de politie. Nu am primit nimic, m-au plimbat de la unul la altul, sa revin în 2-3 zile. Nu mi se pare normal acest lucru, la un moment dat exista posibilitatea teoretica sa ascundă sau sa arunce plângerea.
Va rog, ce pot face în acest caz?
Va multumesc !
Nu în mod special dar, as dori sa port discuții cât se poate de diplomatice cu acționarii, doresc sa știu ce implica pentru mine , ce conditii as putea pune pentru a nu fi doar un țap ispășitor. Administratorul în funcție nu este chiar credibil...stiu din experientele cu el.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Elegant, in ce sens? Sa refuzati ?

Bună ziua,
Am următoarea situatie: sunt pensionara și lucrez în calitate de manager comercial intr-un SRL. Aceasta firma are 2 acționari, unul dintre ei fiind administrator. Firma are probleme financiare, popriri ANAF, datorii mai vechi. Administratorul se va retrage. Mi s-a propus ca eu sa fiu noul administrator. Menționez ca sunt singurul angajat al firmei.
Știu ca sunt multe responsabilități, inclusiv răspundere patrimoniala.
Am salarii restante neachitate.
Cum sa procedez elegant în acest caz?
Multumesc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati depus ii fiecare an cerere de recalculare , ati primit un numar de puncte care se adauga la punctajul din prima decizie. Nu se adauga ca punctaj de stabilitate. Sunt in aceiasi situatie.
Firma la care lucrez are 5 mijloace lente sub sechestru ANAF. Pentru 2 dintre ele s-a obtinut acord de vanzare de la ANAF. S-au intocmit facturile, clientul inca nu a achitat in contul indicat de ANAF.
Pot fi scoase acestea din evidenta Directiei de taxe si impozite locale? Taxele sunt achitate la zi.
Multumesc!
Multumesc foarte mult!