avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, Vineri 20.06.2025 am depus la Politie o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, Vineri 20.06.2025 am depus la Politie o plângere ...

Bună ziua,
Vineri 20.06.2025 am depus la Politie o plângere penala , înșelăciune bancara. Plângerea a fost redactata de o agenta de politie, am revizuit, toate detaliile, am completat formularul cu rezumatul olograf, am semnat tot. Am solicitat număr de înregistrare și mi s-a spus ca nu este Comandantul și sa revin luni. Am primit o adresa de e-mail a secției. Mai mult, banca mi-a solicitat și ea nr. De înregistrare a plângerii. Luni, 23.06 am transmis un email cu solicitarea nr. De înregistrare, dupa care am mers la secția de politie. Nu am primit nimic, m-au plimbat de la unul la altul, sa revin în 2-3 zile. Nu mi se pare normal acest lucru, la un moment dat exista posibilitatea teoretica sa ascundă sau sa arunce plângerea.
Va rog, ce pot face în acest caz?
Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2025
Elsa60, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elsa60 , utilizator 06:51, 24 Iunie 2025
Politia acordă plângerii un număr intern, după care trimite dosarul la Parchet pentru înregistrare. Acesta din urmă este numărul de dosar. Puțin probabil să fi aruncat plângerea dumneavoastră. Cel mai probabil se așteaptă dosarul de la Parchet .
Multumesc, asa știam și eu. De ce nu îmi da ,totuși Politia numărul intern de înregistrare pentru a-l transmite la banca?

adrian@13 a scris:

Politia acordă plângerii un număr intern, după care trimite dosarul la Parchet pentru înregistrare. Acesta din urmă este numărul de dosar. Puțin probabil să fi aruncat plângerea dumneavoastră. Cel mai probabil se așteaptă dosarul de la Parchet .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)
Dosar trimis la parchet trimisa la parchet. ciudat george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. Am depus o plangere penala pentru inselaciune online. Am adus dovezi tot ce am putut. Acum am fost la politie si mi-au spsu ca dosarul a fost ... (vezi toată discuția)